Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél kizáró ok lehet az, ha a srác gizdább mint a lány?
Előzmények:
felkeresett egy lány egy társkereső oldalon, elkezdtünk beszélgetni. jól elvoltunk. aztán szóbakerült a külső. képcsere megvolt, ezután már kamozni is akart. megtörtént azis. fél óra után egyre jobban szemet szúrt neki, hogy milyen vékony az arcom. mondtam, hogy vékony alkat vagyok.
mikor megkérdezte, hogy hány kg vagyok, és hány cm,(178/54), én megmondtam, erre ő majdnem lehidalt.
5 perc mulva kam kikapcs valami ócska indokkal, és érezhetően megváltozott a kettőnk viszonya. szinte hűvössé vált a csaj. elkezdett beszélni arról, h a focista alkatú srácok tetszenek neki, meg stb. a rákövetkező napokban nem keresett. így hát kerestem én, de érződött, hogy egyáltalán nem akar beszélgetni.
meg kell jegyezni, hogy egy normál alkatú, vagyis inkább picit sportos csajról van szó, aki egy pár centivel alacsonyabb nálam.
tényleg ennyire befolyásoló tényező a külső?
mindketten 21 évesen vagyunk
sajnos nem tudok. nagyon szűk a gyomrom, ráadásul refluxbetegségem van. ami el is múlhatna, ha nem idegesíteném magam betegre a folyamatos kudarcokon:S
szóval egy ördögi kör ez...
A külső számít? Még szép!! Hogyne számítana?? És ez nem azt jelenti, h veled akármilyen baj van, csak neki épp nem jöttél be.Miért lenne ezért ribanc?? -.- De természetesen rengeteg olyan lány van, akinek az ilyen alkatú srácok jönnek be. Én a képcserét azonnal megejtettem volna.
Én nagyon szeretem a párom, de ha teszem azt hízna 20 kilót, biztos nem tudnám elviselni és ez fordítva is így van. Ez van. Én egy sportos lány vagyok, nem bírnék egy olyan pasival együtt lenni, akinek vékonyabb a karja mint nekem, pedig az enyém sem vastag!
Tök mindegy, ha egy ismerkedésnél mennyire jövök ki jól a másikkal, ha külsőre nem tetszik, nem látok benne semmit, maximum barátok lehetünk.
És tök gáz, h álszenteskedünk ezzel a nem számít a külső dologgal....
De veled tuti semmi gáz nincs, egyszerűen rossz volt a célközönség. :)
Az a lényeg, hogy a nők nem szeretik a vékony fiúkat és kész. Ez oylan, minthogy a fiúk se szeretik a dagi nőket.
A legtöbben azt hiszik ez még úgy működik manapság, hogy eszel-hízol. Pedig ez már nem így van....És az sem igaz, hogy kondizol=kigyúrt leszel és alakod lesz.... Legalább is nem mindenkire igaz. De a legtöbben azt hiszik ha valaki vékony, annak csak többet kell ennie és meg van oldva :D
Miért nem gyúrsz vazzeg?!?!?!?!?
Ja, lusta vagy és inkább mindenféle kifogást találsz mert azt könnyebb mint tenni valamit!
Én is így kezdtem kb. mint ahogy te vagy. Mára már testmagasság-100 körül ingadozik a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!