Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti ismerkedésnél azt is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti ismerkedésnél azt is nézitek, hogy a lány milyen zenét szeret / hallgat? L/15 Zizii

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy adja a helyzet, akkor megkérdezem, de nem igazán befolyásol. Esetleg, ha nagyon egyik-másik stílus szerint öltözködik és az nem áll jól neki, az zavar.
2009. júl. 14. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a pop zenét, de biztos nem hagynám ott a lányt ha pl ő valami rock rajongó lenne. Persze előnyös ha hasonló zenét szeret a fiú meg a lány, de ismerkedésnél ez nem egy olyan szempont ami döntően befolyásolná a kapcsolat további alakulását/ menetét. Nálam nem, legalábbis.

16/F

2009. júl. 14. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez csak nagyon eltérő stílusoknál lehet probléma, illetve főleg akkor lehet probléma, ha az egyik fél ért a zenéhez (tanult zenét, esetleg konkrétan zenész), és igényes zenét hallgat, az ilyen pasikat zavarhatja, ha a lány igénytelen popra ropja :D
2009. júl. 14. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne legyen szélsőséges.
2009. júl. 15. 01:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Abszolút... Én eleve ez alapján keresgéltem (legelső Kedvesemet kivéve, de szerencsére ő is hamar megkedvelte a minőségi metált :D ), és maximálisan megérte. Nagyon sokmindent elmond az emberről a zenei ízlés, és ha valakivel zenében egyetértünk, akkor már kapásból ezer minden másban is, mivel a zene rengeteg mindennel összefügg.

El nem tudnám képzelni magam pl. egy popperrel vagy tücc-tüccössel, és nem csak azért, mert a legtöbb ilyen számtól (tisztelet a kevés kivételnek) égnek áll a szőr a hátamon, hanem mert eleve ez már egy egészen más mentalitással is függ össze.

2009. júl. 15. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

abszolút egyetértek az előzővel (előtte szóló voltam)

én magam is zenélek, és nagyrészt ilyen körökben is mozgok, szóval sok zeneértő pasit ismerek, és el nem tudnám képzelni, h olyan barátnőjük legyen aki teljesen ellentétes zeneileg!

ja és szerintem nem véletlen, h a zeneiskolások, konzisok stb kb dupla olyan arányban hallgatnak metált, mint a zenéhez nem értők!

20/L

2009. júl. 15. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kettővel előttem lévővel, illetve az előttem lévővel is a konzit illetően. Nekem számít az, hogy legalább hasonlítson a zenei ízlésünk, hiszen ha együtt vagyunk, és hallgatunk valamit, akkor a cél az, hogy mindketten jól érezzük magunkat. Ezt nehéz kivitelezni, ha az egyiket kirázza a hideg a másik kedvenceitől.

A magam részéről meglehetőst csőlátású vagyok zenei téren, szerencsére a párommal nagyrészt megegyezik az ízlésünk, illetve folyamatosan idomulunk egymáshoz.

Meggyőződésem, hogy a zeneileg képzett emberek nem hallgatnak igénytelen diszkós tüc-tücöt, illetve pl. gangsta rap-et. Minden szempontból szeretem, ha a párom igényes, mert én is az vagyok.

2009. júl. 15. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!