Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ismerkedésnél azt is nézitek, hogy a lány milyen zenét szeret / hallgat? L/15 Zizii
Szeretem a pop zenét, de biztos nem hagynám ott a lányt ha pl ő valami rock rajongó lenne. Persze előnyös ha hasonló zenét szeret a fiú meg a lány, de ismerkedésnél ez nem egy olyan szempont ami döntően befolyásolná a kapcsolat további alakulását/ menetét. Nálam nem, legalábbis.
16/F
Abszolút... Én eleve ez alapján keresgéltem (legelső Kedvesemet kivéve, de szerencsére ő is hamar megkedvelte a minőségi metált :D ), és maximálisan megérte. Nagyon sokmindent elmond az emberről a zenei ízlés, és ha valakivel zenében egyetértünk, akkor már kapásból ezer minden másban is, mivel a zene rengeteg mindennel összefügg.
El nem tudnám képzelni magam pl. egy popperrel vagy tücc-tüccössel, és nem csak azért, mert a legtöbb ilyen számtól (tisztelet a kevés kivételnek) égnek áll a szőr a hátamon, hanem mert eleve ez már egy egészen más mentalitással is függ össze.
abszolút egyetértek az előzővel (előtte szóló voltam)
én magam is zenélek, és nagyrészt ilyen körökben is mozgok, szóval sok zeneértő pasit ismerek, és el nem tudnám képzelni, h olyan barátnőjük legyen aki teljesen ellentétes zeneileg!
ja és szerintem nem véletlen, h a zeneiskolások, konzisok stb kb dupla olyan arányban hallgatnak metált, mint a zenéhez nem értők!
20/L
Egyetértek a kettővel előttem lévővel, illetve az előttem lévővel is a konzit illetően. Nekem számít az, hogy legalább hasonlítson a zenei ízlésünk, hiszen ha együtt vagyunk, és hallgatunk valamit, akkor a cél az, hogy mindketten jól érezzük magunkat. Ezt nehéz kivitelezni, ha az egyiket kirázza a hideg a másik kedvenceitől.
A magam részéről meglehetőst csőlátású vagyok zenei téren, szerencsére a párommal nagyrészt megegyezik az ízlésünk, illetve folyamatosan idomulunk egymáshoz.
Meggyőződésem, hogy a zeneileg képzett emberek nem hallgatnak igénytelen diszkós tüc-tücöt, illetve pl. gangsta rap-et. Minden szempontból szeretem, ha a párom igényes, mert én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!