Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyenek a mai lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mai lányok? Mindegyik csak komoly kapcsolatot akar:S

Figyelt kérdés
Elmegyek bulizni, összejövök egy csajjal, smárolunk én haladnék vele tovább, erre hogy ő csak komoly kapcsolatot akar. Mindegyik csaj ezt mondja...
2011. aug. 27. 12:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
ma 13:27 ne beszéljünk kvrvákról:) oké? Vannak értelmes nők. Miért akar minden kvrva normális értelmes lenni mikor nem az?-.-" Ha énekesnő akarsz lenni akkor tenni kéne érte valamit! Ha normális akarsz lenni akkor tenni kéne érte valamit! Ha ribanc akarsz lenni tenni kéne érte valamit! Melyik a legkönnyebb megtenni? Sejtettem.
2011. aug. 28. 13:51
 22/27 anonim ***** válasza:
?
2011. aug. 28. 13:53
 23/27 anonim ***** válasza:
59%

:DDDDDDDDDDD

73%-os tudod te mi az egyenjogúság???? :DDD Egy rohadt szóval nem említettem és nem is céloztam rá. A nő is ember kijelentés annyit jelent, hogy nem csak a ti farkatok képes felállni, a nőknek is ugyanúgy vannak igényeik. Főleg ha csak egy csókról van szó. Egyszerűen magára a férfi érintésére vágynak és törődésére, ezért is mondták a komoly kapcsolatot a kérdezőnek.

A szexet meg mi a francnak emlegeted? Hol jön ez ide? Csak egy ártatlan csókról beszélünk, nem pedig fűvel fával szexelő egyedekről. Nem tűnik fel, hogy mit írt a kérdező a kérdésben???????? Nem szexelnek vele, mert komoly kapcsolatot akarnak.

Csók pedig általában az első randin van. Szóval tökéletesen értelmetlen az egész, amit felvázoltál.

Ez az utolsó hozzászólás pedig értelmezhetetlen.

2011. aug. 28. 14:20
 24/27 anonim ***** válasza:
Így van, az utolsó jól mondta, egyen jogúságról senki nem beszélt! De gondolom Te sosem csókolóztál senkivel az 1.napon és nem is feküdtél le senkivel 2 hónapon belül!
2011. aug. 28. 14:33
 25/27 anonim ***** válasza:
Öhm...XD Tévedtek! Mert nem beszéltettek egyenjogúságról hanem én eszéltem! Mivel az érződik rajta amit írtál. Agyilag zokni vagy:D Tisztára:D Másik meg csókoloztam lánnyal igaz nem első nap hanem második találkozásnál és mit is mondhatnék akkor volt szex is;) Benéztéttek öcsikéimXDXDXD A f@szt okoskodtok itt! Menjetek anyuhoz sírni ne én nekem:S Értelmezni nem tudtok egy mondatot akkor hagyjuk az egészet-.-"
2011. aug. 28. 19:21
 26/27 anonim ***** válasza:

„Ma 01:51 e mikor csókolsz meg először egy nőt ha szabad meg kérdeznem? Mert ha 3 hónap után, még akkor sem jelenti azt hogy előtted épp nem szopott le valakit! :)”

Szóval ez nálatok természetes. Lehetséges, de ha egy lepra diszkóban jön felém egy csaj, akit még életemben nem láttam, hogy lesmároljon, nagyobb a valószínűsége, hogy pár perce lőtte torkon valaki.

Mondjuk azt sem értem, hogy miért akar valaki diszkókban smárolni.

Én pedig csak komoly nőkkel kezdek, nem ilyen kis ribancokkal. Ha pedig azt látom, hogy ilyen, akkor rövid távon p.csán lesz rúgva, kiküszöbölve a korábban szopott le valaki probléma.

„Azért ne úgy beszéljünk a csókról mintha ahhoz egy ember kellene, ha sok ilyen nő van akkor sok ilyen pali is.”

Nyilván sok lehet, ha egy ilyen ribanc mondjuk smárol tíz ismeretlennel.

Ez pedig megint csak a ribancságot magyarázza.

2011. aug. 29. 14:53
 27/27 anonim válasza:
Beteg vagy? A mai 20-30 éves csajok tökre nem komoly kapcsolatot akarnak. Nekem már sokadik kapcsolatom megy tönkre mert mikor már komoly a dolog le lépnek, azzal a dumával hogy még fiatal vagyok élni akarok. Élni lehetne a pároddal is, csak ezeknek a mai csajoknak ez a fogalom abba nyilvánul meg hogy d''ni, minden nap bulizni meg sört vedelni tudnak. Főzni se tudnak nem hogy majd gyereket nevelni stb. Az ilyen lányok megnyilvánulásait lásd pl FACEBOOK amiket ki irnak napközbe is. A munka az büdös, nincs semmijük, várják a gazdag faszit aki eltartja majd őket, és miket írnak ki? Húúú Julcsi ma jól be__szunk, húúú de másnapos vagyok, meg kelletik magukat a fickóknak, meg ku__álkodnak még ott is. Meg Buli buli hátán. Ez az életük. Régen keresek már rendes lányt. Hát nem sok van az tuti. A mai csajok basszus többet vedelnek mint mi 16 évesen.
2011. dec. 1. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!