Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai lányok? Mindegyik csak komoly kapcsolatot akar:S
:DDDDDDDDDDD
73%-os tudod te mi az egyenjogúság???? :DDD Egy rohadt szóval nem említettem és nem is céloztam rá. A nő is ember kijelentés annyit jelent, hogy nem csak a ti farkatok képes felállni, a nőknek is ugyanúgy vannak igényeik. Főleg ha csak egy csókról van szó. Egyszerűen magára a férfi érintésére vágynak és törődésére, ezért is mondták a komoly kapcsolatot a kérdezőnek.
A szexet meg mi a francnak emlegeted? Hol jön ez ide? Csak egy ártatlan csókról beszélünk, nem pedig fűvel fával szexelő egyedekről. Nem tűnik fel, hogy mit írt a kérdező a kérdésben???????? Nem szexelnek vele, mert komoly kapcsolatot akarnak.
Csók pedig általában az első randin van. Szóval tökéletesen értelmetlen az egész, amit felvázoltál.
Ez az utolsó hozzászólás pedig értelmezhetetlen.
„Ma 01:51 e mikor csókolsz meg először egy nőt ha szabad meg kérdeznem? Mert ha 3 hónap után, még akkor sem jelenti azt hogy előtted épp nem szopott le valakit! :)”
Szóval ez nálatok természetes. Lehetséges, de ha egy lepra diszkóban jön felém egy csaj, akit még életemben nem láttam, hogy lesmároljon, nagyobb a valószínűsége, hogy pár perce lőtte torkon valaki.
Mondjuk azt sem értem, hogy miért akar valaki diszkókban smárolni.
Én pedig csak komoly nőkkel kezdek, nem ilyen kis ribancokkal. Ha pedig azt látom, hogy ilyen, akkor rövid távon p.csán lesz rúgva, kiküszöbölve a korábban szopott le valaki probléma.
„Azért ne úgy beszéljünk a csókról mintha ahhoz egy ember kellene, ha sok ilyen nő van akkor sok ilyen pali is.”
Nyilván sok lehet, ha egy ilyen ribanc mondjuk smárol tíz ismeretlennel.
Ez pedig megint csak a ribancságot magyarázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!