Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai lányok? Mindegyik csak komoly kapcsolatot akar:S
Ki mondta, hogy akárkivel?
A kérdező nyilván tetszik nekik. Jól mondta a másik válaszoló,a nők is emberek.
"nők is emberek"
Nem tudom minek kell felhozni megint ezt az egyenlőjogúság dolgot mikor nem mondta senki se, hogy baj van a nőkkel:S Nem kéne felhozni aztán papolni erről is. Csókról volt szó! Illetve a kérdező részéről meg gondolom dugás, ha nem komoly kapcsolat. Ne keverjünk szart oké?
„Mégis mi rossz van egy csókban?? Komolyan..semmi nincs benne. Ettől még akarhat komoly kapcsolatot. Ez csak csók, nem szex és nem taperolás.”
Szóval ez csak egy kis semmiség. Engem viszont ne akarjon lesmárolni egy olyan csaj, akit kb. 3 perce ismerek és előtte ki tudja kinek a rohadt, lepedékes nyelvét fogadta be a torka, vagy ki tudja kit szopott le.
„Miért te csókolóztál már buliban??? mert akkor te se vagy normális ezek szerint. Nem kefélt senkivel csak egy csók volt... vagy ez neked talán fáj??”
Miért fájna. Magasról leszarom. Felőlem akár az egész várost is lesmárolhatja. Legközelebb majd az jön, hogy leszoptam 10 srácot, de nincs ebben semmi, mert végülis ez nem szex, utána pedig, dugtam 20 sráccal, de nem nagy ügy, mert nincs pasim.
„Egyébként nem jelenti azt, hogy mindenkivel smárol bulikban el lehet gyengülni néha nem?”
Már ez a legújabb duma?
„De te is érted ugye, hogy senki nem mondta hogy akár kivel csókolóznak!”
Miért, ha lesmárol mondjuk 5 ismeretlent, azok mégis kik?
Fasziként nem smárolok le akárkit. Most akkor én vagyok a nem normális? Vagy ha legközelebb én, vagy bármelyik másik srác elmegy mellettetek az utcán és se szó se beszéd, lenyomom a nyelvemet a torkotokon, akkor is így fogtok vélekedni, vagy ki fogtok akadni, mert elvégre ez csak egy csók és nincs benne semmi igaz.
"Ez csak csók, nem szex és nem taperolás"
Szóval a nyálcsere az semmiség, de ha megfogják a s.ggedet az már probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!