Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok ilyen lányt?
Gyönyörű barna szemek, sötét haj (vörös v. barna),formás alak,egyedülálló,lehessen vele jókat csacsogni, értse a humort és esetleg még az kocsikat is kedvelje. :)
22/F
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:56
akkor te kellesz nekem is 15 éves lány :D
gyönyörű barna szemek - a barna stimmel, hogy neked mi a gyönyörű azt nem tudhatom
sötét haj - barna, azaz stimmel
formás alak - alakom van, de h neked mi számít formásnak szintén nem tudhatom
egyedülálló - stimmel
csacsogni - lehet velem jókat:)
értse a humort - stimmel
kocsik kedvelése - talán kicsit értek is hozzájuk, maradjunk annyiban, hogy szívesebben beszélek autókról, mint az új pink divatról :)
kielégítő volt a válaszom
ha esetleg csacsognál velem akkor írj privát e-mailt
Találhatsz. Sok sikert!
Btw: nekem kékeszöld szemem van, a hajam inkább világos vörös, alak... nem kaptam még panaszt (épp ellenkezőleg), de ízlés kérdése, hisz, ha úgy nézzük a kerek is forma. Aki szimpatikus, és akivel megvan a közös hang naphosszat elbeszélgetek, a humor kinek mi, a kocsikat rühellem, viszont a motorokat nagyon szeretem.
Ja és egyedülálló vagyok, mert túl nagyok az igényeim, és inkább maradok egyedül, minthogy még egy idióta pasi mellett kössek ki (akinek nem inge).
Szóval én kiestem, de ha elkezdesz listát vezetni, előbb utóbb találsz valakit, akit nem kell kihúzni róla =D
előbbi vagyok, azzal a hosszú válasszal...
csak lemaradt, az hogy
21/L
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:13
igen? :D
Stimmel.. :)) már majdnem fekete szem, hosszú szempillával, úgyhogy még annál is sötétebbnek túnik, sötétbarna göndör haj, meg a többi.. :)) a kocsikedvelés alatt ne a felturbózott 80 éves tragacsokat értsük, és azért nem ez a központi téma ;)
Annyi bökkenővel, hogy 16/L :D
:D nah még itt nem láttam ilyen társkereső kérdést és menyi nő válaszol rá :P
Befutó vagy és meg majdnem meg is felelnek XD
Barna szemű, barna hajú lány vagyok :P
És nagyjából kocsikról is tudok beszélni bátyáimnak köszönhetőleg :D
Jah és alakommal sincs semmi gond :P (sportos lány vagyok )
19 éves lány vagyok :P ha nem derült még ki :D
Beszélgetéssel sincs gond megértem magam a fiúkkal és majdnem mindenről lehet velem beszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!