Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mitszolnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mitszolnátok egy olyan estéhez?

Figyelt kérdés

Hogy egy 10 emeletes ház tetején gyertyafényes vacsorával lepnének meg titeket,rózsaszirmos térrel?

eléggé romantikus vagyok,és ezzel lepnék meg egy lányt,ugymond randi v már azután miután összejöttem vele. jó..tetszetős az ötlet?

2011. aug. 25. 20:19
1 2 3
 11/22 napietus ***** válasza:
Te ismered, milyen. de sztem a rózsaszirmokat mellőzd, émelyítően giccses.
2011. aug. 25. 21:30
 12/22 napietus ***** válasza:
ami még fontos: a kaja legyen jó. ne középszerű, JÓ. és ne hűljön ki. a rossz étel eléggé hazavághatja a hangulatot, a jó pedig meghozza :)
2011. aug. 25. 21:33
 13/22 anonim ***** válasza:
A sitcomok már elkoptatták ezt a gesztust.
2011. aug. 25. 21:38
 14/22 A kérdező kommentje:
megjöttek már a tájparasztok...
2011. aug. 25. 21:42
 15/22 napietus ***** válasza:
minek kérdezel, ha csak azt a véleményt fogadod el, ami tömjénezi az öteletedet KRITIKA NÉLKÜL? inkább gondold át, amit írtam. a lényege: rózsaszirom nem kell, kaja jó legyen és meleg, az italok hidegek, a kávé forró. ha ezt meg tudod valósítani minden izzadságszagú erőlködés nélkül egy tízemeletes tetején, akkor jó. de ha nem, hagyd inkább, mert visszafelé fog elsülni.
2011. aug. 25. 21:47
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet,szirmokkal és minden egyébbel együtt :) Sok sikert!
2011. aug. 25. 21:57
 17/22 anonim ***** válasza:
Leopoldnak is bejött Kate-nél :D szerintem nyerő ötlet ;)
2011. aug. 25. 22:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Na, még a filmek is, nem csak a sorozatok.
2011. aug. 25. 22:02
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Hu. hát én személy szerint megijednék. Aztán arra gondolnék, hogy milyen kedves, törődő és aranyos vagy, amiért ezt így összehoztad.

Aztán egy kínos és rövid beszélgetés után rájönnél, hogy tériszonyom van. De hát a szándék a lényeg! :)

-Nem viccelek és bunkó sem akarok lenni. Azt kérdezted, hogy mit szólnánk hozzá. Hát én valahogy így lennék ezzel a dologgal.... :D

2011. aug. 25. 23:04
 20/22 anonim ***** válasza:
rózsaszirom szerintem sem kell..az már túl sok.
2011. aug. 27. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!