Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mitszolnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mitszolnátok egy olyan estéhez?

Figyelt kérdés

Hogy egy 10 emeletes ház tetején gyertyafényes vacsorával lepnének meg titeket,rózsaszirmos térrel?

eléggé romantikus vagyok,és ezzel lepnék meg egy lányt,ugymond randi v már azután miután összejöttem vele. jó..tetszetős az ötlet?

2011. aug. 25. 20:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
szerintem valami fordulóra :) évforduló...hónapforduló :) csak mert ha az elején elhasználod az ilyen jó ötleteket akkor nem marad későbbre :)
2011. aug. 25. 20:21
 2/22 Tajparaszt ***** válasza:
74%
Ne várj, minek? Csináld meg. Ha ilyen vagy évfordulóra majd kitalálsz egy újat.
2011. aug. 25. 20:27
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
Ha nincs tériszonya... :)
2011. aug. 25. 20:30
 4/22 anonim ***** válasza:
49%
Jó ötlet. Biztos nagyon tetszeni fog neki :)
2011. aug. 25. 20:31
 5/22 anonim ***** válasza:
Ja, biztos tetszeni fog neki :) Csak igyekezzetek nem lezuhanni :)
2011. aug. 25. 20:42
 6/22 anonim ***** válasza:

szerintem is bátran:) ha ilyen romantikus típus vagy, akkor úgyis kitalálsz valami hasonlóan jót legközelebbre:)

én kész lennék tőle:) mondjuk én azt is imádom, amikor a fiúk olyan helyet mutatnak meg nekem, ahová egy lányt sem vittek még.. :$ és semmi extra nélkül..

16/L

2011. aug. 25. 20:51
 7/22 A kérdező kommentje:
kedves utolsó..olyan is a tervbe van..csak jönne össze a lánnyal:):$ eg ycsomó ötletem van még a tarsajomba
2011. aug. 25. 20:56
 8/22 anonim ***** válasza:
49%
ezek után a csaj hülye lenne ha nem akarna tőled semmit:) aki ilyeneket tervez már kész főnyeremény:) egy mázlista;)
2011. aug. 25. 20:58
 9/22 anonim ***** válasza:
Nagyon jóó ötlet ^^ Sok Sikert a csajszihoz :) tuti elolvad 1 ilyen meglepitől. :)
2011. aug. 25. 20:59
 10/22 A kérdező kommentje:
ritka az olyan lány aki az ilyeneket díjazza! viszont ez a lány is romantikus!
2011. aug. 25. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!