Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen zenét ajánlotok egy romantikus estéhez?
Figyelt kérdés
A barátnőm ma nálam alszik és szeretném egy romantikus esttel elkápráztatni. Illatgyerta,rózsaszírmok a földön stb. :) Valami kis lájtos, szerelmes, romantikus zenét szeretnék ez mellé, de ilyen téren nem vagyok otthon.:(
Magyart is írhattok, de más nyelvűnek jobban örülnék. (angol, spanyol, olasz)
2011. jún. 21. 05:11
1/17 anonim válasza:
Látom nem sokan válaszoltak, nem szép dolog...
DE: itt egy link, ezt nézegesd, tucatjával van szerelmes szám...
2/17 anonim válasza:
Én nagyon örülnék egy ilyen estének kár h az én pasimnak nem visz odáig az agya. Majd később írok pár linket zenével.
3/17 Xaba89 válasza:
Kuldok par zene cimet: Richard Marx:Right here waiting.
Aerosmith:I don't wanna miss a thing
Reamon:Tonight
Lighthouse Family - High
Edward Maya-Stereo love
Limp bizkit-Behind blue eyes... az utolso ketto lehet nem egy romantikus vacsihoz illik de szerintem jok.
4/17 anonim válasza:
green day - wake me up when september ends
5/17 anonim válasza:
6/17 anonim válasza:
7/17 anonim válasza:
majd meselj hogy hogy sikerult:)
8/17 anonim válasza:
ma 09:56 nagyon jokat irtal. fiuvagy vagy lany? :D
10/17 anonim válasza:
csak kivancsi voltam h fiu is halgat romantikus zeneket mert ez eleg ritka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!