Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen zenét ajánlotok egy romantikus estéhez?
Figyelt kérdés
A barátnőm ma nálam alszik és szeretném egy romantikus esttel elkápráztatni. Illatgyerta,rózsaszírmok a földön stb. :) Valami kis lájtos, szerelmes, romantikus zenét szeretnék ez mellé, de ilyen téren nem vagyok otthon.:(
Magyart is írhattok, de más nyelvűnek jobban örülnék. (angol, spanyol, olasz)
2011. jún. 21. 05:11
11/17 Xaba89 válasza:
en spec szeretem a romantikus zeneket. Es a kerdezohoz hasonloan az ex baratnomnek csinaltam ilyen romantikus estet ugy h en foztem csak nah:P a vegen pizza rendeles lett belole:)) de azert jol vegzodott az egesz;)
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és ezt a segítőkészséget. :)
Holnap majd írom, hogyan alakult az este :P
2011. jún. 21. 12:34
13/17 anonim válasza:
nem a pizza a lenyeg hanem hogy jol ereztetek magatokat :)
14/17 Xaba89 válasza:
hat jah:P a szakacs tudomanyom nem az igazi de sokat jelent egy csajnak egy ilyen plane ha ugy csinalod h meglepetes legyen:P mondjuk oda az is kellett h az osok ne legyenek otthon:D ugy volt igazan romantikus
16/17 anonim válasza:
9.56 minek örülnél 4.ik évfordulóra?
17/17 Xaba89 válasza:
elozo valaszolonak vagyis kerdezonek: egy romantikus vacsi utan egy romantikus film nezese pld: 50 elso randi vagy vlmi hasonlo es utana egy szep izgalmas ejszaka:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!