Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ment ki úgymond a "divatból", a szokásos udvarlás?
12:59
Szerintem ennél jobban nem is lehetett volna megfogalmazni..
"igen...mert az udvarlás NEM A NŐ DOLGA....s a másik dolog meg amit nem értek..hogy miért kell általánosságban a nőkről ribancokként beszélni.."
Nem kell általánosságban ribancként beszélni a nőkről, de a nagyszámok törvénye alapján, ha a legtöbb ribanc, akkor nyilván megkapja az összes ezt a jelzőt.
Miért kell így kihangsúlyozni, hogy nem a nő dolga? Szenvedtek, hogy elnyomnak titeket, hogy ugyanazok a dolgok és kiváltságok kellenek, mint a férfiaknak, de a kényelmetlen dolgokat azt persze nem kéritek. Szó nem volt itt az udvarlásról, csak arról, hogy néha a nők is megemelhetnék a s.ggüket egy kapcsolatért. Ha már szóba került, magyarázd már el, hogy mi a nő dolga, mert komolyan érdekel.
"Azért beszélnek így, mert senkinek se kellenek :)"
Csak a szokásos közhelyes duma. Persze te egy álomnő vagy, akiért csak úgy tolakodnak a pasik. Nyugi egyik sem a vonzó személyiséged miatt van oda érted, hanem azért, hogy megdugjanak.
Ha pedig fiú vagy, akkor gondolom nagy dicsőség 13 éves kislányokat behülyíteni. Gondolom van nőd. Akkor miért a gép előtt lógsz?
ma 10:15: Vicces ez a fennhang... Máskor panaszkodni szoktál, hogy nem kellesz egy nönek se... De hát ez van ha ronda vagy és még hülye is mellé, mert ahogy látom okoskodni és leszólni te is szépen tudsz mindenkit.
"Nagy számok törvénye".. kérlek ne röhögtess jobban :)
Igazán sajnálom, hogy a mondanivalómat nem sikerült agyilag feldolgoznotok. Ez viszont már nem az én problémám. Kíváncsi vagyok, hogy milyen jelzőket fogok még kapni. Arra még mindig nem kaptam választ, hogy mi is a férfi dolga szerintetek?
De látom érzékeny pontra tapintottam a megnyilvánulásaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!