Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ment ki úgymond a "divatból", a szokásos
udvarlás?
Ez is lekoptatás. Ennyit arról, h a belső fontosabb.
2011. aug. 22. 12:03
Kicsit azért röhejes vagy kérdezö.. Ugye tudod, hogy ez a "legyünk barátok" nem müködik és ugyan úgy lekoptatás?
2011. aug. 22. 12:05
13/33 A kérdező kommentje:
Soha az életben nem jönnék össze olyannal, akinek CSAK a kinézete tetszik...ki hogyan veszi..lehet lekoptatásnak is tekinteni... de gondolj bele...te minden csajjal összejönnél ha szeretnének tőled valamit? .. magad akaratát is figyelembe kell venni, s tudatosítani önmagunkban, hogy jól e éreznénk magunkat abban a kapcsolatban, el e tudnánk képzelni a másikkal?!..én sokáig úgy voltam ezzel, hogy főként azt figyeltem meg hogy a amásiknak mi a jó..persze ez így van rendjén..de nem olyankor mikor már nem érzem magam jól a kapcsolatban...
azért mert pld lemész busszal a csajhoz buszozol órákat utána megmondja hogy legyünk baráok ezek után sőt már ennek gondolatára is kinek lesz szerinted kedve udvarolni a csajnak pld én max ha 100%k hogy bejövök neki vagy ha 90% és igen is igazuk van a külső megfog a belső megtart ezt tudhatnád egy rendkivül ronda srácal azért te összejönnél kérdező gondold meg igen is kell a külsőre is valami és okés legyen bátor meg minden de az már nem csak a bátorságon mulik hogy órákig keresgél utána egy elutasitás igy senkinek se lesz kedve inább akkor gépzeeke meg haverokkal lógok
2011. aug. 22. 12:16
Egy picit vissza térve az udvarláshoz...Én mindíg uvaroltam és a vége ugyan az lett(lekoptattak stb...)
aztán elkeztem csajozni és lőn siker és mufftenger! Szval szerintem az udvarlás már idejét mult:( a seggfelyeké a világ
2011. aug. 22. 12:24
Nem akarok hitegetni senkit, mert én nem hosszútávú kapcsolatot szeretnék. Így eleve csak azok jöhetnek szóba, akik szintén szexkapcsolatot keresnek, de ezt nem tudom ránézésre eldönteni valakiről. Azt meg nem fogom csinálni, hogy nekiállok udvarolni, aztán miután eljutottunk az ágyig, akkor meg dobom az illetőt.
2011. aug. 22. 12:36
én is imádnám.. ha leveleket írna nekem, rajzolna, verset írna, ha játszik vmi zenén akkor zenélne nekem, virágot vinne stb
2011. aug. 22. 12:44
"heeeeeej, ez nemigaz!! :) ... ilyenekkel tényleg nemérdemes megismerkedni"
Mindig jön az ilyenekkel kár foglalkozni, de bezzeg én más vagyok duma.
"ha pedig biirom a srácot, akkor nem koptatom le, inkább megmondom neki őszintén hogy bocsi de ez nem fog öszejönni, de azért a kapcsolatot továbbra is tarthatjuk, s ha máshogy nem, legalább barátként tekinthetünk egymásra. :)"
A nők és az őszinteség két külön fogalom. Most szépen leírtad a legyünk csak barátok maszlagot. Nem kell a srác, mint barát, de rinyálásaidat azért hallgassa meg, vagy ha végképp nincs senki, akkor talán vele is beéred.
2011. aug. 22. 12:59
„de gondolj bele...te minden csajjal összejönnél ha szeretnének tőled valamit?”
Mégis hányszor fordul az elő, hogy egy csaj odamegy egy sráchoz és kapcsolatot kezdeményez? Csak küldözgetitek a híres jeleiteket, de mindent nekünk kell megtenni.
A mai világban pedig annyi pofátlan ribanc van, hogy nem érdemlitek meg az udvarlást.
2011. aug. 22. 13:02
totál egyetértek ez elöttem szólóval...
2011. aug. 22. 13:40
Kapcsolódó kérdések: