Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye lehet egy majdnem 18éves srácnak arra egy nála idősebb csajjal járjon vagy csak lefeküdjenek?
Figyelt kérdés
18éves leszek lassan, és rájöttem hogy az idpsebb nők jobban vonzanak mint a kislányok. olyan 25-30éves nőkről van szó, szerintetek mennyi esélyem lehet? szereti azt egy 25-30éves nő ha egy 18éves srác nyomul rá? ha igen, legyen félénkebb tipus vagy magabiztos ?2009. ápr. 15. 22:14
11/15 anonim válasza:
Nekem több olyan kapcsolatom is volt (pár hónaposak csak) ahol a fiú jóval fiatalabb volt nálam. (7, 7, 10, 14, 15, 9) Szerintem egyáltalán nem lehetetlen, mint a mellékelt ábra is mutatja. Amúgy eredetileg egyiknek sem lett volna esélye, de mind nagyon kitartó volt :) (Mind 18 felett volt már azért.) Szerintem sokat kell pedálozni kitartóan és még akkor sem biztos, hogy sikerül. Sok függ attól is, hogy kit szemelsz ki. Ha épp nem akar tartós kapcsolatot az illető, több az esélyed. És az is jobban hangzik, ha már mondjuk leérettségiztél és egy fősulin tanulsz, vagy egyetemen, lehet, egy kicsit várhatnál még vele... addig kiszemelheted szíved hölgyét. No, nálam volt olyan, hogy csak évekkel később derült ki, hogy sokkal fiatalabb, mint amennyit be mert vallani (26 helyett 22 :) )
12/15 anonim válasza:
sok esélyed van, leginkább az elvált, elhanyagolt nőknél.
ha nem akarsz többet,csak kapcsolatot. aztán ugy is te unod majd meg,és fiatalabbra vágy,ahogy idősödsz
de addig is sok sikert,csak bátran!
13/15 anonim válasza:
Biztos, hogy nem lehetetlen, de nem minden 2-dik nő tenne ilyet, mert legtöbbünket taszítja, ha a pasi fiatalabb. Akinek csak a szex kell, azokban gondolom, hogy gyakoribb az olyan, aki egy fiatalabbal lefeküdne, de párkapcsolat nem lesz belőle. Nekem volt olyan, hogy egy fiatalabb pasi bejött, de engem még az a pár hónapos korkülönbség is annyira idegesített, hogy gyorsan el is hesegettem a gondolatot. De van több ellenpélda is. Amint megtalálod ezeket a nőket, nyert ügyed van. Természetesen legyél magabiztos. Egy idősebb nő meg nem fog egy félénk kisfiúval leállni.
14/15 anonim válasza:
Na én voltam a 75%-os válaszos. :)
Szóval, ha itt ülsz semmi esélyed nincs. De pl. 25 éves az még bőven lehet egyetemista, olyan szórakozóhelyeken keresgélj, az egyetemen sok lány könnyen kapható a szexre. Ha szexet akarsz, ez szerintem bőven jó neked. És ottvan a társkereső, ha komolyabbat akarsz, mint már előttem mondták. Aztán hajrá. :-)
15/15 anonim válasza:
az idősebb csajok szeretik a fiatalabb szűz fiukat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!