Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáljam meg újra vagy hagyjam?
Tetszik egy elég régóta, nem ismerjük egymást csak szoktam látni a vasútállomáson (egy városban lakunk). Sokat gondolok rá, de nem kellene, mert nem szeretném magam "bele loholni a lányba."
Próbáltam megtalálni iwiwen, mivel viszonylag kevés a felhasználó nálunk, de sajnos "hosszas kutatómunkám" során nem sikerült megtalálnom (szerettem volna megtudni legalább a nevét, hogy hány éves, és, hogy van-e barátja). Egyszer volt rá lehetőségem, hogy leszólítsam, de TÚL GYÁVA voltam hozzá, szégyellem is magam emiatt.
Így van szégyellheted is magad. Gyávákra nincs szüksége senkinek. Majd ha elég érett leszel agyban akkor nem leszel gyáva és fogsz tudni ismerkedni. Addig sajnos marad a nyálcsorgatás...
Bár ha nem lennél gyáva..... igen akkor most esetleg lehetne egy csinos barátnőd...
Majd eldöntöd melyik a fontosabb. A gatyádba csinálni, vagy csajt szerezni magadnak.
Figyelj erre annyit mondok ha meg sem próbálod nem is juthatsz előbbre...persze ez alatt nem azt értem h. rohand le őt...csak lassan fokozatosan ismerkedj vele...
Gondolj bele mi történhet:legjobb eset megszólítod visszaszól és beszélgettek amiből akármi kialakulhat
legrosszabb eset: ha nem akar veled beszélgetni-> de ebből megtudod h. nem sok esélyed van nála..tudod a szerelem kölcsönös szimpátián alakul...ezért én ajánlom h. szedd össze a bátorságodés szólítsd meg.
(és ez miatt ne idegeskedj mert mindenkinek volt oylan esete mikor nem mertünk vkit megszólítani vkit)
írta: jb(f)
egy próbát megér !!
de most komolyan mi lehet a legroszabb az h csak barátok maradtok vagy ilyesmi de hidd el egy próbát megér!!
ebből még bármi lehet!
Szerintem először próbálkozz pár olyan lányt megszólítani akik nem tetszenek annynira mint Ő...Csak úgy heccből és bátorság nyerés miatt.
Aztán pár ilyen akcó után dagadó önbizalommal irány hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!