Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyjam vagy próbáljam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam vagy próbáljam meg még 1x?

Figyelt kérdés

Nyáron felvettem egy lányt msnre és nagyon jókat dumáltunk, de nem ért rá találkozni és ezt meg is mondtam neki aztán nagyon berágott és le is törölt msnről.

Egy hónappal később írtam neki üzit hogy beszélgessünk, akkor azt írta hogy majd ha nem leszek vele ilyen bunkó. Erre azt írtam hogy talán rosssz ötlet volt h megkerestem...

Megint eltelt egy hónap. Gáz lenne ha írnék neki? Mert nagyon szép lány. Viszont nem akarom hogy azt higgye, hogy erőszakos vagyok..vagyis nem akarom zaklatni.

Szerintetek írjak neki vagy ne? ÉS ha írjak akkor mit?

2010. dec. 14. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:

"de nem ért rá találkozni és ezt meg is mondtam neki aztán nagyon berágott és le is törölt msnről. "

Ezt hogy érted?

2010. dec. 14. 18:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát mondta hogy már akar találkozni, de épp vezetett és egész nyáron elfoglalt volt. ÉS én hülye voltam és nem értettem meg és kicsit bunkó voltam vele...szóval érted.
2010. dec. 14. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem már akkor amikor letörölt írnod kellett volna hogy bocs..

Most lejjebb adsz az arcszerkezetből,és magyarul megalázkodsz,és sűrűn kéred az elnézéseket.Viszont akkor nem leszel vele bunkó.

Vagy pedig hagyd.

Más szerintem nincs.

2010. dec. 14. 18:16
 4/4 anonim válasza:

szerintem meg nem akart veled találkozni mert főleg nyáron...ez nem lehet indok!!

ennyi..

vagy pedig egy hülye p.

én azt gondolom,h keress hozzád méltóbbat vagy ha nem tudod kitörlöni a fejedből akkor mondd meg neki a szándékaid és kérdezd meg h lát-e rátok esélyt...ha nem akkor: ctrl+del :):)

2010. dec. 16. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!