Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Próbáljam meg, vagy hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáljam meg, vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Van egy baratom tobb mint 2 es fel eve. Szerelmes sohasem voltam bele, de nagyon fontos nekem. Bar megcsaltam 2 szer is. Aztan szerelmes lettem ezen a nyaron a legjobb bartjaba, (mindig is tetszett). tudom nem helyes, de a srac is ugyerzem viszonozza, mar tobb mint egy honapja egyuttvagyok a bartjaval is.egy het mulva fel kell mennem megint 1etemre. A hivatalos baratom jonne velem fel s keresne ott munkat (o nagyon szeret). Az en "szerelmem" viszonnt itthon dolgozik. A tavkapcsolatot felek rosszul birnam:(... A "szerelmem" aztmondta komoly kapcsolatot szeretne velem. Tapasztalt vagyok elegge ahoz h tudjam igaz amit mond.S o is tapasztalt. De felunk felvallani hivatalosan egymast ... a kozos baratok elitelese miatt vmit a "szulok" miatt...mellesleg apum nagyon ismert ember es sokmindenki hallana "rolunk", meg h milyen lany vagyok en:( Azonkivul nagyon felek szakitani a hivatalos baratommal mert veluk kettojukkel voltam nyaron mindig mindenhova egyutt mentunk mint harom barat, s ez a baratsag megszunne...nagyon hianyozna!!! A gyenge pontom a MAGANY. nem tudom elviselni ha magamba vagyok.Nem tudom mit tegyek. Szakitsak a regivel s egy ido utan lassan hivatalosan is felvallajuk egymast a "szerelmemmel" (ahogy o mondja)...s legyek teljesen magamba az egytemen (kintlakasba lakok)...? Vajon megeri-e eldobni a regit hisz annyira szeret, s enis szeretem ot valamien szinten... De meg csak 21 vagyok meg jar az igazi szerelem, nem? En nagyon szerelmes vagyok es ez nalam nagyon ritka. Tanacstalan vagyok. Amugy az a "szerelmem" egy naon makacs srac, es sajnos enis az vagyok. Felek h eleg eros e az amit egymas irant erzunk ahoz h elviseljuk egymas makacssagat. Tegnap pedig beszeltunk az erzelmeinkrol...s o aztmondta h nem olyan szerelmes mint egy gyerek h ne tudjon enni meg h nemtudom mennyire dobogjon a szive de ha nem fuznek hozzam komoly erzelmek nem ment volna bele ebbe a bonyolult kapcsolatba. En nem mondtam neki semmit.Nem akarok ugy felmenni az egyetemre megint h 2 fium van. Dontenem kell 5 napon belul.

Akinek van tapasztalata esetleg vagy tanacsa...kerem irjon...lehet sokat segitene...Koszonom!

2007. szept. 24. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Haggyad! Majd az eggyetemen talász hozzádillő srácott.
2007. szept. 24. 15:31
 2/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is voltam ilyen helyzetben bár nem a barátom barátjával, de én otthagytam a régit és sz újatt választottam majd bége lett mert csak fellángolás volt rájöttem ha nem is érzem de legbelül a régi az igezi szerelem, persze nem lett kibékülés ennek már 4 éve. Most van egy párom akit szeretek és kisbabát várok töle, de a szívem mélyén még mindig a régi barátom van és akármikor ujrakezdeném vele, bár tudom6tudjuk ez lehetetlen. Hát ennyi az én történetem. Jól gondold meg mit cselekszel és jól gondold át mit is érzel iránta6irántuk.

2007. szept. 25. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én úgy gondolom hogy minedféleképpen a régi barátodnak meg kellene mondanod hogy te már nem szereted,mert ez biztos csak a megszokás miatt vagy vele meg azért is hogy ne legyél egyedűl!Ne csapd be őt és ne használd ki az érzéseit,biztosan most rossz lesz a régi barátodnak,de majd talál valakit aki tényleg szereti!!

A másik fiú pedig ha tényleg komolyan gondolja akkor ki fog melleted tartani,de ha nem úgy lenne akkor sincs semmi baj gondolom a fősulin nagyon sok fiú van!!Találsz magadnak valakit ha nem szeretnél egyedül lenni!Az apukád miatt meg ne aggódj mert szerintem ő azt szeretné hogy neked jó legyen!A barátaid meg ha igazi barátok akkor megértik nem fognak ellenetek fordúlni!De nem kell nekik rögtön elmondani miután szakítasz a régivel,várj egy-két hónapot hogy nyugottabb legyen a légkőr!!Remélem segitettem!sok sikert!!szia

2007. szept. 25. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd egy kis időre el mindkettőt.Az egyetemen nem leszel magányos.Majd meglátod melyik hiányzik jobban,vele folytasd a kapcsolatodat!
2007. szept. 26. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!