Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány állandóan ölelget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány állandóan ölelget és puszilgat és cukinak hív, akkor valószínűleg tetszem neki?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 14:33
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek ne reménykedjek? Most is beszélgetek vele fb-n és írja, hogy mennyire hiányzom neki.
2011. aug. 19. 14:55
 12/26 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg őt. Ha ő tettszik neked akkor hívd el valamerre, hogy találkozzatok te csak kettesben.
2011. aug. 19. 14:56
 13/26 anonim ***** válasza:
vszinu, h bejossz neki :-) bármi lehet a dologból
2011. aug. 19. 14:57
 14/26 Pedobearrr ***** válasza:

Én nem remélnék sokat a helyedbe. barátzóna felé terelget.

várj. idézem egyik csajt.

"oké hogy cuki és szeretem. de a kiskutyámmal se dugnék, pedig azis cuki és szeretem."

2011. aug. 19. 15:22
 15/26 anonim ***** válasza:
A cuki az a kutya a macska és egyéb aranyos dolgok amivel a lányok nem akarnak járni. Ha cukinak hív és amúgy ez nem szavajárása (mindenre ezt mondja) akkor nem akar tőled semmit.
2011. aug. 19. 15:40
 16/26 anonim ***** válasza:
igen ez egyértelmű jele annak hogy tetszel neki:)
2011. aug. 20. 15:00
 17/26 anonim válasza:
1 próbát megér, de szerintem csalódni fogsz. ezt saaját tapasztalatból mondom. de sok sikert kívánok neked ;)
2011. aug. 22. 09:31
 18/26 anonim ***** válasza:
Viszonozd! Ölelgesd, puszilgasd és még lehet belőle valami.
2011. aug. 24. 15:10
 19/26 anonim válasza:
Ez akkora hülyeség, mért lenne egyértelmű jele?! Nem azt mondom h biztos h nem tetszel neki de az is lehet hogy csak jó barátnak tart és semmit nem akar csak olyan "bújós" lány.Kérdezz rá h mi van? Veszteni nem veszíthetsz semmit mert ha ilyen jóban vagytok és mégsem tetszel neki akkor is megfogja érteni szerintem. Szurkolok :D
2011. aug. 24. 15:13
 20/26 anonim ***** válasza:

Én akkor ölelgetek és puszilgatok és cukizok fiúkat, ha cukinak tartom őket, olyan szeretet-féle ez, de nem feltétlen vonzódás. Tehát ha nekem egy pasi tetszik, akkor nem ölelgetem, meg cukizom, mert félek a reakciójától(jaj mi van, ha nem tetszem neki), meg inkább megpróbálom elcsábítani.

DE. Ez nem azt jelenti, h ezt ne fordíthatnád előnyödre. Amit már előttem is írtak, én a helyedben viszonozná, mondanám neki, h: - Annyira is cuki vagyok, h eljössz velem randizni? :D

Csak így lazán, spontán...aztán néznéd, mit reagál. :)

2011. aug. 24. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!