Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez a kifejezés lányoknál?
Figyelt kérdés
Sokszor ezt a reakciót váltja ki belőlük, ha elmegy mellettük egy pasi. Próbáljátok felidézni, biztos veletek is volt ilyen. De mi zajlik le bennetek, mit éreztek ilyenkor?
2011. aug. 19. 13:16
31/34 A kérdező kommentje:
0:18
Bocs, ha neked nincs elég iq-d ahhoz, hogy a férfi által illusztrált képet átvonatkoztasd a nőre ;)
2011. aug. 24. 10:02
32/34 A kérdező kommentje:
Hát beszarás! :D Ma is többször szembetaláltam magam pont ezzel az arckifejezéssel és akaratlanul eszembe jutott ez a poszt. De csak úgy, hogy nem bámultam bele a képébe, nem stíröltem hanem pont erre figyeltem fel... mi a rák ez?
2013. jún. 12. 18:08
33/34 A kérdező kommentje:
Itt van még egyszer a kép, mivel látom már a kérdésben lévő linket törölték:
2013. jún. 12. 18:14
34/34 A kérdező kommentje:
És akkor harmadjára, mert a kepfeltoltes nem tette fel újra ugyanazt a képet. Szóval itt van, ez már működik :D
2013. jún. 12. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!