Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez a kifejezés lányoknál?
Sokszor ezt a reakciót váltja ki belőlük, ha elmegy mellettük egy pasi. Próbáljátok felidézni, biztos veletek is volt ilyen. De mi zajlik le bennetek, mit éreztek ilyenkor?
utolsó, köszi a részletes választ, nem számítottam rá:)
szerintem is így van, mivel az ilyen extrém magabiztos nők pont nem szokták ezt csinálni, szóval a röhögés elrejtése szerintem nem ide tartozik
de az se mindegy, hogy ezt egy idegen embernél van, amikor találkozik a tekintetük (ekkor szoktak ilyen fejet vágni) vagy akinél már ismeri is őt, beszélt már vele
én arra tippelek, hogy feszélyezve érzik magukat, mivel manapság eléggé az a divat, hogy a srácnak ha tetszik egy csaj csak elkezdi csapni a szelet, úgy hogy éreztesse ő mekkora király :/ aztán ettől (is) tartanak
Igen tényleg ez eszembe sem jutott ( mármint az utolsó megjegyzésedet illetőleg) amúgy én voltam az utolsó.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!