Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez a kifejezés lányoknál?
Sokszor ezt a reakciót váltja ki belőlük, ha elmegy mellettük egy pasi. Próbáljátok felidézni, biztos veletek is volt ilyen. De mi zajlik le bennetek, mit éreztek ilyenkor?
látom nagyon igyekeztek:))
nyilván zavart, de mitől, fél hogy leszólítja?
Ray már megmondta
http://www.youtube.com/watch?v=ic_ZNHtcmm4#t=4m5s
de azért csak nem bízom benne:DD
Én olyankor vágok ilyen fejet amikor már nagyon kell pisilnem, és nagyon messze van még egy használható wc.
Vagy még az lehet hasonló amikor valami k.rva vicceset látok, de nem illik röhögni, vissza kell tartani.
Ez lehet akár egy béna pasi is (béna=szarul néz ki, és úgy teszi magát nekem mintha George Clooney lenne)
Utolsó voltam
hát ilyen arcot metrón szoktam vágni, amikor a számat rágcsálom:) undi szokás, próbálok leszokni róla.
vagy ahogy már írta valaki, valami irtó vicceset látok, de nem nevethetek rajta feltűnően:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!