Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejönnek az olyan pasik, aki naponta viszik a kutyájukat sétálni?
Sokan mondják, hogy elkényeztetem. :S Szerintük túlzásba viszem a törődést.
Utolsó előtti!
Sajnálom a huskydat. Nagyon szépek szerintem. Főleg velük meg akitákkal, malamutokkal és egyéb farkas benyomású kutyákkal szeretek foglalkozni.
Igazad van, hogy nem azon múlik, hogy milyen időközönként viszem sétálni. Az a helyzet, hogy őszinte, állatbarát, olvasott, művelt, intelligens embernek tartanak és jó fejnek is a haverjaim. Csak annyi a gond, hogy nincs önbizalmam. Még a huskym megérkezése előtt is azon fáradoztam, hogy hogyan tudjam összeszedni magam hozzá. Ez csak múlt héten jutott eszembe.
nekem vizslám van!:)
és imádom..naponta 8 órát kell sétáltatni,de megéri:)
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:12
Pfff, ha engem egy pasi a gyerekével akarna fölszedni az esélye kb. nulla lenne nálam..., ne használjon egy gyereket 'kelléknek'
Hogy a kérdésre is válaszoljak: ha szimpatikus lennél akkor bejönne, az meg külön plusz, hogy állatszerető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!