Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak bejönnek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak bejönnek az olyan pasik, aki naponta viszik a kutyájukat sétálni?

Figyelt kérdés
Kutyával csajozni? Huskyval is lehet? Jelenleg fél éves.
2011. aug. 18. 22:57
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Dehogy. Mostanában szépen mellettem sétál. Alig vontat.
2011. aug. 23. 19:34
 22/30 anonim ***** válasza:
32%
Nekem volt huskym, nemrég pusztult el, a télen... :'( Szóval, ha velem találkoznál netalán, és éppen nem lenne barátom, akkor még esélyes lenne a dolog! :) De persze, nem az alapján dönteném el, hogy bejössz-e, hogy milyen időközönként sétálsz vele... De az tény, hogy biztos alapot tudna nyújtani. Meg kedvező az első benyomás is, hogy ennyire törődsz vele. :)
2011. aug. 23. 19:42
 23/30 anonim ***** válasza:
60%
Jó ha kutyával csajozol. Mert ha mindig kutya nélkül, és végül kiderül a lány utálja a kutyákat vagy fosik tőlük, akkor bukhat a dolog. Én csaj vagyok, kutyás, imádom a kutyákat és a párom is nagy állatbolond. Ha utálná az állatokat nem jöttem volna vele össze. Nekem ez fontos! :)
2011. aug. 23. 19:44
 24/30 A kérdező kommentje:

Sokan mondják, hogy elkényeztetem. :S Szerintük túlzásba viszem a törődést.

Utolsó előtti!

Sajnálom a huskydat. Nagyon szépek szerintem. Főleg velük meg akitákkal, malamutokkal és egyéb farkas benyomású kutyákkal szeretek foglalkozni.

Igazad van, hogy nem azon múlik, hogy milyen időközönként viszem sétálni. Az a helyzet, hogy őszinte, állatbarát, olvasott, művelt, intelligens embernek tartanak és jó fejnek is a haverjaim. Csak annyi a gond, hogy nincs önbizalmam. Még a huskym megérkezése előtt is azon fáradoztam, hogy hogyan tudjam összeszedni magam hozzá. Ez csak múlt héten jutott eszembe.

2011. aug. 23. 20:03
 25/30 anonim ***** válasza:

nekem vizslám van!:)

és imádom..naponta 8 órát kell sétáltatni,de megéri:)

2011. aug. 23. 20:10
 26/30 anonim ***** válasza:
52%
Én a gyerekkel szoktam menni csajozni.
2011. aug. 23. 20:12
 27/30 anonim ***** válasza:
58%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:12

Pfff, ha engem egy pasi a gyerekével akarna fölszedni az esélye kb. nulla lenne nálam..., ne használjon egy gyereket 'kelléknek'

Hogy a kérdésre is válaszoljak: ha szimpatikus lennél akkor bejönne, az meg külön plusz, hogy állatszerető!

2011. aug. 23. 21:10
 28/30 Chuck Norris. ***** válasza:
29%
Kisfiam .. a kutyával lehet a legjobban csajozni ! mikor épp indultam elsüllyeszteni a titanikot 999 husky kutyával mentem sétálni . és 998 csajt megis basztam! mivel az egyik kutya fiú volt..
2011. aug. 23. 21:29
 29/30 anonim ***** válasza:
A huskyk jó fejek én csípem őket! A csajozás sztem durva kifejezés. Inkább ismerkedést könnyíti meg, hisz adott a téma a blöki. :) Ha ismerkedős helyre akarsz menni vidd kutyasuliba! Ott lesznek csajok, kutyák, ismerkedhetsz és az eb is tanul ezt-azt. :) Sok sikert!
2012. jan. 2. 11:37
 30/30 anonim ***** válasza:
Próbáld meg szíví :*
2012. jan. 2. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!