Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejönnek az olyan pasik, aki naponta viszik a kutyájukat sétálni?
The Gersh Agency NY
41 Madison Avenue
33rd Floor
New York, NY 10010
USA
Mi akart lenni és hova?
Utolsónak szólt..
T. majdnem barátom :)
Nekem is Huskym van ugyan nem kék a szeme, de csajozni igen is lehet vele. Itt a környéken több kutyajátszó van és sok jó csaj fiatal és idősebb egyaránt. Ezt csak azért írom mert nem írtad hány éves vagy. Én 35 és így csajoztam be. :)
Egy kommentelőnek: A Husky nem ugrálós hanem húzos ugyanis szánhúzó nem gátugró :)és ha csak kétszer visztek le sétálni egy akármilyen kutyát akkor hamar lesz vesebeteg vagy valami hasonló betegsége. A huskyt meg ha nem mozgatod le még a lakást is szétkapja unalmában :)
Utolsó!
22 vagyok. A huskym fél éves. És tudom, mert gyakran tapasztaltam az elmúlt pár hónapban. Volt, hogy szótárakat szedett szét. :D
A tied legalább tanul nyelveket. :)
Az enyém csak a bulvárt olvassa és DVD-zik vagy épp rendet rak a maga módján.
De hogy az eredeti kérdéshez is hozzászóljak.
Menj ki vele parkokba és tessék csajozni. de sokkal többet jelent a te szöveged A kutya csak azért jó mert esetleg megvan a kezdőbeszéd témája. :)
Hát igen. Oroszt tanul. :D
Egyébként csak a kezdeményezés miatt gondoltam erre. Utána úgy is csak menni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!