Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak bejönnek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak bejönnek az olyan pasik, aki naponta viszik a kutyájukat sétálni?

Figyelt kérdés
Kutyával csajozni? Huskyval is lehet? Jelenleg fél éves.
2011. aug. 18. 22:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Egy szép formájú kutyával igenis lehet ismerkedni. Az emberek, már, amelyik állatszerető, gyorsabban szóba áll egy kutyással.
2011. aug. 19. 00:29
 12/30 anonim válasza:
tényleg kékszemű a kutyád?
2011. aug. 19. 02:41
 13/30 anonim ***** válasza:
38%

The Gersh Agency NY

41 Madison Avenue

33rd Floor

New York, NY 10010

USA

2011. aug. 19. 02:58
 14/30 anonim ***** válasza:
boccs nem ide xDDD
2011. aug. 19. 02:58
 15/30 anonim ***** válasza:

Mi akart lenni és hova?

Utolsónak szólt..

2011. aug. 19. 10:28
 16/30 T.T.Z. ***** válasza:
72%

T. majdnem barátom :)

Nekem is Huskym van ugyan nem kék a szeme, de csajozni igen is lehet vele. Itt a környéken több kutyajátszó van és sok jó csaj fiatal és idősebb egyaránt. Ezt csak azért írom mert nem írtad hány éves vagy. Én 35 és így csajoztam be. :)

Egy kommentelőnek: A Husky nem ugrálós hanem húzos ugyanis szánhúzó nem gátugró :)és ha csak kétszer visztek le sétálni egy akármilyen kutyát akkor hamar lesz vesebeteg vagy valami hasonló betegsége. A huskyt meg ha nem mozgatod le még a lakást is szétkapja unalmában :)

2011. aug. 19. 21:48
 17/30 A kérdező kommentje:

Utolsó!

22 vagyok. A huskym fél éves. És tudom, mert gyakran tapasztaltam az elmúlt pár hónapban. Volt, hogy szótárakat szedett szét. :D

2011. aug. 19. 23:35
 18/30 T.T.Z. ***** válasza:
72%

A tied legalább tanul nyelveket. :)

Az enyém csak a bulvárt olvassa és DVD-zik vagy épp rendet rak a maga módján.

De hogy az eredeti kérdéshez is hozzászóljak.

Menj ki vele parkokba és tessék csajozni. de sokkal többet jelent a te szöveged A kutya csak azért jó mert esetleg megvan a kezdőbeszéd témája. :)

2011. aug. 20. 13:04
 19/30 A kérdező kommentje:

Hát igen. Oroszt tanul. :D

Egyébként csak a kezdeményezés miatt gondoltam erre. Utána úgy is csak menni fogok.

2011. aug. 20. 13:33
 20/30 T.T.Z. ***** válasza:
58%
Hát ha tényleg Husky akkor nem hogy csak menni de szabályosan vontatni fog. :)
2011. aug. 20. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!