Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak még életemben nem volt barátom? :SL/16
Figyelt kérdés
miről lehet dumálni az első randin, vagyis mi a tökömpöttyét lehet kezdeni egy sráccal?? baromira ideges vagyok, nem tudom hogy mi lesz, még nem találkoztunk, csak neten dumáltunk, de bírom nagyon, de fééleek!! tippek vagy valami, hogy éljem túl azt a napot? L/162011. aug. 18. 19:18
11/14 anonim válasza:
ez a tökömtöttye nekem bejön:) 16/F
12/14 anonim válasza:
TÖKÖMPÖTTYE! A nap új szava x]
13/14 anonim válasza:
tökömpöttyét- szót használod nem lehetsz rossz fej:D:D
hajrá, én is fostam első randitól, azóta se volt sose sikerem, majd lesz tanulok!
F17
14/14 A kérdező kommentje:
kösssz xd ezt komolyan nem hallotta még senki? :P:P reméljük jó lesz ha meg nem.. hát meg pech...^^de azért még mindig izgulok mint állat
2011. aug. 19. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!