Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 31 éves nő vagyok, és férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 éves nő vagyok, és férjem az első férfi az életemben.16 éve vagyunk együtt. Eddig én hűséges, szerintem ő is, de egy 27 éves nő betolakodott a házasságunkba. Van 1 gyerekünk is. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A hívásrétletezőn láttam, hogy naponta 3-4* hívta a férjem, meg a nő is őt elmondásuk szerint. Állítólag csak beszélgettek. Azóta nem bízom benne, és mind a ketten tagadnak. Iszonyú balhét rendeztem.
2008. aug. 22. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

Az első dolog, amit tenni kellene véleményem szerint az az, hogy segítséget kérsz Istentől. (Mivel ez nem a vallás rovat, itt erről csak ennyit írok, hogy ne szítsam senkinek a kedélyeit.)

---

Lehet, hogy még tényleg nem történt semmi, de a helyzet mindenképpen komoly. Tényleg nem természetes az, hogy napi 6-8-szor beszélgessen telefonon ugyanazzal a nővel.

Tehát valószínűsíthető, hogy tényleg van valamilyen vonzalom közöttük. Ez még akkor sem jó, ha semmi fizikai hűtlenség nem történt, mert a szívében már kacérkodik ezzel a dologgal.

Az iszonyú balhé szerintem nem megoldás, mert pont azt a tendenciát erősíti, amiben már amúgy is benne van: a tőled távolodást.

Szerintem vegyél erőt magadon, és mondd el neki őszintén, csendesen és nyugodtan, a méltóságodat megőrizve, hogy bánt téged az, amit csinál. Mondd el neki, hogy még akkor sem helyes az, amit csinál, ha semmi fizikai dolog nem volt közöttük, mert az, hogy hozzá közeledik, tőled távolítja el.

Ha csendesen, veszekedés nélkül mondod ezt el neki - tudom, hogy ez nagyon nehéz!! - akkor nagyobb súlyt helyezel a lelkére evvel, mintha hisztiznél, még akkor is, ha egyébként jogos a balhé részedről. Kérd meg szépen, hogy a te kedvedért fejezze be a beszélgetéseket ezzel a nővel, vagy ha valamilyen (pl. szakmai) okból feltétlenül szükséges, akkor tegye azt a te jelenlétedben.

Ezen kívül akármennyire is nehezen megy ilyenkor - próbáld meg az összes szeretetedet ráárasztani. Igyekezz kimutatni, hogy szereted, kívánod, tiszteled és megbecsülöd! Hódítsd vissza. Ha egy kis esze van erre kapcsolni fog.

---

Ha feltétlenül szükséges, beszélj a nővel is. Ez nehéz, mert az embernek temperamentumtól függően kísértése van két szélsőségbe esni 1.) vagy kikaparni a szemét (ez nem fogja eltántorítani a férjedtől) 2.) vagy könyörögni neki hogy szálljon le róla (ez sem)

Mind a kettő ellentétes hatást vált ki. Viszont ha sikerülne úgy beszélned vele, hogy komolyan és őszintén, az indulatodat visszafogva elmondod neki, hogy éppen egy családot készül szétverni, és megkéred őt, egyenesen és őszintén, mint nő a nőt (de nem könyörgésre gondolok!) hogy ezt ne tegye, akkor lehet, hogy elhatol a tudatáig valami, és visszavonul. Persze csak akkor, ha van valamennyi lelkiismerete. Ha semennyi sincs neki, akkor ez teljesen hatástalan.

Mindenképpen őrizd meg a méltóságodat és ne menj bele lealacsonyító balhékba, még akkor sem, ha igazad van, mert azzal magad alatt vágod a fát! Ha meg akarod védeni a házasságodat a komolyság, őszinteség, szeretet egyetlen cseppje többet ér, mint 5 éjszakányi jogos veszekedés.

Gyuri

2008. aug. 22. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:
77%

Több mindenben egyetértek az előttem íróval (szép nyugaodtan megbeszélni, stb), de:

Ha már ennyit hívják egymást, a pasi nem fogja azt mondani, hogy "jaj, bocs, a feleségem a lelkemre beszélt, mégse csalom meg inkább".

Ha már elkezdett kifelé nézegetni, félre is fog lépni előbb vagy utóbb. Mondjuk ez még önmagában nem a világ, egy szeretetteli tartós kapcsolatba ez belefér. Nehéz egy életet kizárólagosságban leélni.

A gáz az, hogy ha sokat beszélgetnek, akkor nemcsak a nő teste tetszik neki. Szerintem sosem fogják bevallani, a végletekig fognak tagadni.

A nővel való beszélgetésnél vigyázz, nagyon alattomos nőcik is vannak. Egyébként nem érdekli a családod (majd csak a sajátja fogja), neki a pasi kell.

Szerintem vagy eltűröd és reménykedsz, hogy hamar vége lesz, vagy elgondolkodsz a külön élésen, 31 évesen még tudsz társat találni. (én személy szerint inkább egyedül élnék, mint megalázva és höülyének nézve).

Bocs a kemény véleményért, de ez a tapasztalatom.

Egyébként nem láttam még olyan házasságot, ahol soha egyik fél még gondolatban sem csalta meg a másikat évtizedekig.

2008. aug. 22. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Én elkaptam a grabancát a páromnak is és a nőnek is, és végleg leszereltem a nőt, azóta nem hívja, de tudomásom szerint vannak még körülötte ilyen nők, de azt mondtam a páromnak, ha azokkal a pénzéhes dögökkel akarsz lenni, akkor felejtsen el. Most kapálózik és azt hiszio megbízom benne, de nagyot téved. Várok, hogy mikor hibázik megint és akkor már durvább leszek vele is és a nővel is.

Kitartást!

Légy nagyon határozott, mert ahogy észrevettem, attól a pasik megtorpannak, főleg ha gyerek is van.

2008. aug. 22. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!