Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap megjött és ezért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap megjött és ezért bevettem az első tablettát (életemben előszőr) és én nem tudom mi történt de ma már alig volt, igaz mielőtt bevettem az előtt se sok, de akkor most mit csináljak? Szedjem tovább?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy most mi történt, olyan jön mint amilyen az 5.6.7. napon szokott:S
2008. máj. 21. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
kéne tudni, hogy milyen tablettát kezdtél el szedni és akk többen tudunk irni tapasztalatokat:)
2008. máj. 21. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz , nem tudom milyen idős vagy, beállt e már a ciklusod de szerintem szedd tovább a gyógyszert.Ha előtte védekeztetek pl gumival és nem volt semmiféle "komplikáció",akkor nem lesz gond.

2008. máj. 21. 20:39
 3/4 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, Yasminellet szedek (remélem így kell írni mert nincs nálam éppen:)), olyan komplikáció amilyenre gondolsz nem történt:)
2008. máj. 21. 20:50
 4/4 anonim ***** válasza:
sztem szedd tovább! az első 3 honapban lehet ilyen h 2 hétig barnázol vagy éppen kevesebb! a kevesebb vér éppe az egyik mellékhatása a tabinak:) első válaszoló voltam:)
2008. máj. 21. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!