S. O. S. Fürdés! Jövő héten, együnk két napos biciklitúrára és nekem pont meg lesz. Nagyon félek mert még életemben nem fürödtem úgy hogy menstruáltam. Meg félek, hogy biciklizésnél nem tudok majd elégszer tampont cserélni. Szóval mit csináljak?
Mert ugye elméletileg fürdés közben csak egy órát max másfelet lehet bent. Lehet hogy érdemes lenne elmenni nőgyógyászhoz hogy adjon ilyen elmulasztó tablettát? És ha elmegyek meg is vizsgál, vagy csak felirja? Ha megvizsgál fáj? Bocsi hogy ilyen össze-visszára sikeredett :$
csak sok mindent nem tudok még :$ 13/L
Imádom az ilyen embereket, akikben egy cseppnyi empátia sincs... Te mit csinálnál a helyében? Inkább kihagynád a biciklitúrát és a fürdőzést? Egész nap kényelmetlenül érezné magát, hogyha csak betét lenne bent, elvégre a tampont aktívabb tevékenységekhez találták ki, hogy semmit ne érezz ugrálás, mozgás közben. 13 évesen én is helyeztem fel tampont, ha szükség volt rá... Honnan tudod, hogy ő hétköznapokon nem betétet használ.
Na mindegy, nem is idegesítem magam az ilyen gyökereken.
Habár nem aktuális már a kérdés, de én is a nagyobb ill. szárnyas tamponokat ajánlom. :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!