Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kamu-barátnő keresés?
Arra gondoltam, hogy barátnőm kéne legyen. Mármint facebookon. Hogy lássák a többiek, hogy barátnőm van. Írhatnánk ilyen romantikus dolgokat az üzenőfalra, stb.
Lenne valaki, akinek volna kedve hozzá?
20f
www.cloudgirlfriend.com
Ez kell neked :D
Tejóisten.:OxDD
Neked kajak ez a legfontosabb.?? Széégyen -.-"
Beszéljétek meg
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Én vállalnám,modellkedtem,nem tudom mit vannak felháborodva ezen,manapság már a modellkedés területébe is bekúszott a kamu face barátnő,ha valakinek ezerarca van,könnyen idomul a megrendelő álomnőjéhez,ez is csak egy munka,ráadásul senkinek nem árt,max nő az alacsony önbizalmú pasi presztízse,persze nem ingyen,napi 500 Ft,hetente fizetnél,előre utalással,amit kapsz cserébe,nevet,foglalkozást,kort,érdeklődési kört,plusz milyen stílusú csajt kell hozni,dögös,plázacica,szomszéd lány,cuki,rocker stb..ezt te választod meg,létrehozom a profilt,alapban 10 képet,kétnaponta újabb képet,mailen tartjuk a kapcsolatot,megmondod mit kommenteljek...stb meddig tartson,te döntöd el,hogyan szakítsunk,stb...
Ez is csak egy meló,ha nem te csinálsz magadnak kamu profilt,hanem egy csaj,akkor nem fogsz lebukni,csak egy profi kell hozzá,akinek van tapasztalata,az illúzió világában,hogyan kell elkápráztatni másokat külsőségekkel,ha még aktuális vedd fel velem privátban a kapcsolatot,a többit megbeszéljük.
Üdv
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!