Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy szeretnétek, hogy egy srác leszólítson titeket szórakozóhelyen?
Próbáld ki te is, hátha:
- Körbejártam már az egész szórakozóhelyet és teljesen biztos vagyok benne, hogy te vagy itt a legszebb/legjobb csaj és én csak a legjobbhoz megyek oda :).
Erre mindig valami "ne viccelj", vagy "ez tuti nem így van" vagy "vannak itt még szép lányok" szokott válaszként jönni, de mindig elindít egy beszélgetést.
Szerintem ne is próbálj meg ilyen szövegeket elsütni, mert a lányok nem kattannak az ilyen betanult szövegekre, még ha maga Johnny Depp is mondja...:)
Na elmondom, múltkor hogyan jött hozzám oda egy srác: táncoltam nővéremmel, meg a vőlegényével arra a jó kis latinos zenére, amikor észrevettem, hogy néz az a pasi. Igazából több srác is nézett, de ő nem az a laza " támasztom a pultot, laza vagyok, túl laza vagyok, hogy odamenjek bárkihez is " típus volt, hanem ő is ott táncolt, csak egyedül. Az a fura benne, hogy nem is az a hűdejópasielállalélegzetem pasi volt, hanem az a semmi különös, kösz megvagyok. Aztán táncolás közben épp a kedvenc számunk ment, így nővéremmel összenevettünk, aztán pont a srácra néztem, ő pedig valószínűleg úgy értelmezte, hogy rá mosolyogtam, mert visszamosolygott. Hát, alapjáraton nem rámosolyogtam, de nem baj, mert így legalább önbizalmat kapott és odajött hozzám, megállt mellettem. Én táncoltam tovább, és aztán észrevettem, megvontam a vállam, h miért ne és megfogtam a kezét és elkezdtünk táncolni. :) És hiába nem volt az az űbermájszter pasi, valahogy annyira megtetszett a közvetlensége és az, h volt annyira tökös, h odajöjjön hozzám, h amikor meghívott egy italra, simán igent mondtam és utána még csomót beszélgettünk. :)
Szóval azt tanácsolom, h ne szorongj, legyél spontán és az sem tragédia, ha egy-két lány elutasít, vond meg a vállad, és próbálkozz tovább. És mosolyogj, az kedves. :)
a tucat és a közönséges dumákat szerintem egy lány sem szereti:) nekem szimpatikus ha egy fiú először szemezik próbálja mindig elkapni a tekiktetem, de semmiképpen sem fapofával hanem mosolyogva:) ha visszamosolyog a lány nyert ügyed van:) de először mindneképp a tekiktetét próbáld elkapni...aztán odamehetsz de nehogy letaperold vagy simulj rögtön. csak menj oda mondjuk kedvesen és tisztelettudóan táncolni..ne erőszakosan:) aztán ha elfogadja a közeledést megkérdezheted hogy meghívhatod e esetleg valamire. ha már igent mond akkor innentől nem kell folytatnom:D ha még kéreti magát akkor dícsérj meg rajta valamit...aztis csak finoman:) d emondjuk egy "milyen jó az illatodnak" mindnen lány örül.
azért írom ezt mert állatlában csak az ilyesmi közeledéseket szoktam fogadni:) 16vagyok, de jobban esik ha egy fiú tisztelettudó és nem pofátlanul nyomulós inkább:)
szerintem viccesek ezek a szövegek... ha egy pasi így jönne oda hozzám, akkor valószínűleg én valami humoros választ adok, és máris nyert ügy... de az is bejön ha egy fiú csak normálisan, kedvesen jön oda.
amúgy én is tudok egyet:
"szia cica, van gazdád?"
aztán ha nem jön be a fiú akkor erre a lehetséges válasz:
"van, és nem szereti a patkányokat"
de ezt nem hiszem hogy mondanám egy fiúnak... olyan önbizalomromboló :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!