Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen az álomférfi?

Figyelt kérdés

Mármint kinézet meg tulajdonságok.

Légyszi kort is irjatok.

2011. aug. 16. 23:59
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Illetve gazdasági helyzet na :D Nem aludtam sokat, ilyenkor hajlamos vagyok félrebeszélni :)
2011. aug. 18. 13:09
 22/36 anonim ***** válasza:
Szétoffoljuk a topikot :D...Erdélyben élek gyakorlatilag én is vidám emberekkel vagyok nagyrészt körülvéve, mint barátok, amit kapcsolatban keresnék meg azt nem találtam meg még a közelemben, ott mindig hülyeségekbe szaladok bele...
2011. aug. 18. 13:14
 23/36 anonim ***** válasza:

Nyugi, a fene sem olvassa már ezt rajtunk kívül :D

Voltam már Romániában, de ott igazából mindig csak átutazóban. Inkább itt Magyarországon találkozom román emberekkel, ők velem szemben vagy vidámak vagy nem. Bár feltételezem te magyarokkal vagy ott körülvéve, így nem is igen játszanak esetedben a román nők.

Erdélyben születtél vagy csak dolgozni mentél ki?

2011. aug. 18. 13:16
 24/36 anonim ***** válasza:

Magyar városban lakom, magyar emberek között, a lakosság 75%- magyar. Itt is születten, és soha nem is készültem nagyon máshol letelepedni, pedig jártam egy pár helyen :).

Nagyszülőm született Magyarországon, majd a háború és amerikai fogság után ide Erdélybe nősült. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy hosszú, komoly, estleg házastársi kapcsolatom egy román nemztiségű nővel legyen, eddigi barátnőim is szinte 100% magyarok voltak. És nincs bennem sovinizmus, de egy helyen lakva ismeri meg az ember egymást, szerintem kutyából, sen kukából nem lesz szalonna :)...persze vannak jó emberek is közöttük.

Hol jártál itt, Erdélyben vagy Romániában? Tetszett...?

Szép ez az ország, csak kár hogy lakják, ahogy szokták sokan mondani...:))

2011. aug. 18. 13:35
 25/36 anonim ***** válasza:

Csak Temesváron :)

Valamennyit konyítok a román nyelvhez is, de csak pár szót,amire feltétlenül szükségem van.

Megértem, hogy magyar feleséget szeretnél. Tökéletesen.

Nincs bennem semmiféle előítélet, de egész más mentalitás, nem biztos, hogy kényelmes lenne az együttélés.

Egyszer nálam is kezdeményezett egy román férfi, ha ezt nevezhetjük annak :D Megkérdezte az egyik barátomat, hogy tetszem-e neki :S Lovagias..és nős.. :D

2011. aug. 18. 13:39
 26/36 anonim ***** válasza:

S nem tetszett neked :D:D:D...micsoda, az hogy nős...nem bírom a képmutató, kétszínű embereket. Akkor nem is voltál nagyon bent az országban, én Erdélynek is a keleti részében lakom, egyszer majd merészkedj kicsit benebb is :)).

Igen, alapvetően azt hiszem az a baj, hogy sok különbség miatt szülne konfliktust az együttélés, nem tudhatom, nem-e megy el az eszem, de annyira csak nem, pedig nem vagyok kismiska bolondságban...de nem is keresek én feleséget, majd az jön magától, kialakul, mint púpos gyermek a prés alatt.

2011. aug. 18. 13:50
 27/36 anonim ***** válasza:

Hát még szép, hogy nem tetszett :D

Nem is ismer, csak tetszett neki a szőke hajam meg a kék szemem :D

Röhögtem is, mert egy másik nőnek meg tetszett,az meg rázta ott neki magát, megjegyzem, a nő meg férjezett volt :D

2011. aug. 18. 13:54
 28/36 anonim ***** válasza:

Sajnos még közvetlen közelemben is hallok mostanában olyanokat, olyan emberekről, hogy az eszem megáll, lehet én vagyok túl naiv krisztusi korom ellenére, pedig én láttam már pár dolgot. Sokaknak nem számít semmit, férj, feleség, két hétig vágódik neked, s 15ik napon meg már gerincra van vágva egy más ember által, nem udja, hogy én tudom, s jön vissza hozzám megint a szépet tenni...ilyenek vannak. Kicsit kezdtem kiábrándulni az emberekből. de ezt kivehetted, amikor kértelek, hogy írj, ényleg vannak még normális lányok. De tudom, szerintem is vannak.

Nem is rossz különben a széke haj, kék szem kombináció, nekem mindig azt mondtam, hogy a szőkék a "kedvenceim" és mégis mind barna barátnőim voltak nagyrészt :D...

2011. aug. 18. 14:03
 29/36 anonim ***** válasza:

:) A román faszinak bejött :D

Neki számított a családja, biztosan nem hagyta volna el őket, csak hát fiatal nő, aki másként néz ki, mint ő. Neki sötét haja és szeme volt.Szóval egyszerűen kísértés.

Én sosem ítélkezem a házas embereken, úgy vallom, hogy ha egy kapcsolat tönkremegy, arról két ember tehet, de ebben az esetben jobb elválni és tiszta lelkiismerettel új párt keresni.

Megcsalást is megbocsátanék, számomra nem főbenjáró bűn, persze ha lenne közös gyerek más lenne, akkor már a szívemre venném, de akkor is főleg a gyerek miatt. Nehezen tudnám megbocsátani magamnak, hogy apa nélkül nő fel,mert én képtelen voltam a nagy ő-nek igent mondani és tévedtem.

2011. aug. 18. 14:06
 30/36 anonim ***** válasza:

Megbocsátás bennem is van, de a félrelépést nem tudnám, nem hiszem...függ a körülményektől is, de eddig én jártam meg, s elég volt eddig. Igazad van, egy kapcsolat két emberen múlik, de a házasság nem arra van, hogy férj, felegég amikor úgy gondolja összefekszik mindenkivel...vegetáriánus múdon fűvel-fával...

Temesváron mi járatban voltál...? :)Különben , az előbbiekre visszatérve, azt mondják, hogy a magyar és a román lányok is szépek, vagyis nagyon sokuk, ez igaz :).

Én nemsokára megyek el a gép közeléből, ha majd folytatnád a beszélegtést, akkor írj a mailcímemre :).

2011. aug. 18. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!