Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen az álomférfi?

Figyelt kérdés

Mármint kinézet meg tulajdonságok.

Légyszi kort is irjatok.

2011. aug. 16. 23:59
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Külső: a külső nem annyira fontos számomra, de tényleg ne legyen egy notre-dami toronyőr lehet kicsit mackós is :)

Belső: humoros, szeresse a focit:) megértő, ne legyen divatmajom :) max. 20 éves

16/L

2011. aug. 17. 08:33
 12/36 anonim ***** válasza:
A másdik válaszolónak (00:10) üzenek, itt vagyok :)...
2011. aug. 17. 11:14
 13/36 anonim ***** válasza:

külső: erős, izmos, nem ilyen gebe, szép szemek, lélegzetelállító tekintet, helyes, jóképű

nem túlsok szőr, szép barna bőr (napsütötte:D), magasabb nálam, szép mosoly, jól öltözik (nem divatmajom)

Belső: bátor, okos, inteligens, kedves, változatos (nem feltétlenül jó ha kiszámítható)mindig észnél van (bajban stb) jó a humora, művelt, magabiztos, tisztában van az értékeivel, beszédes, odaadó, érzelmes (nem nyálas), biztonságba érzem magam mellette

ha már álomférfi: gazdag, jó munkahelye van, akar családot... lehetne sorolni :D

2011. aug. 17. 14:29
 14/36 anonim ***** válasza:

11:14, valóban minden igaz rád, amit leírtam?

Nehéz ezt így elhinni, mert alig látok ilyet:)

2011. aug. 17. 16:26
 15/36 anonim ***** válasza:

16:26-osnak :)

Külső:

190 cm, világos barna a haj és zöld a szeme, de ha kizáró ok lenne, még mindig van lencse, hétvégén kék szemem volt :). Borostás. Rövid a hajam, de nem kopasz. Férfias kisugárzásom van. Kicsit mackós,de izmos is, nem kigyúrt de arányos, sportoltam, és most is sportolok amikor lehet. Ízlésesen és férfiasan öltözök (nem drága ruhákra gondolok, csak férfias öltözékre, nem csilli villi szarokra én sem, nem vagyok beképzelt, de tudom, hogy jó ízlésem van, és a visszajelzések is ezt mutatják.). Természetesen ápolt is vagyok, alapkövetelmény, mert nem a cicaságt, de ápoltságot alapból elvárom én is:)

Belső:

intelligensnek tartom magam, jó humorom van. Szórakoztató, érdeklődő egyéniségnek tartom magam, a környezetem is. Szeretem az állatokat, és szeretem a munkámat, jó is vagyok benne,nem nyafogok örökké.

Cigizek is, sörözök is, nem vagyok kocsmatöltelék, de szeretek a barátaimmal lenni, és társaságba járni, korom miatt már nem hajnalig hányódok szórakozóhelyeken, de azért az is megesik ritka alkalmakkor.

Legyen kulturált (ez majdnem kimaradt) :D

Belső nem negyvenes, hanem harmincas eleje, de komoly megbízható, őszinte embernek tatom magam, és azt is várom el, sajnos eddig még nem azt kaptam vissza de bízom benne, hogy "what you give is what you get...eventually"

És ez itt nem a reklám helye, nem társat keresni járok ide, hanem közben jól szórakozom időt töltök, nem is lakom Magyarországon...

Na de írd akkor le már te is, hogy mik fontosak neked, pár főbb tulajdonságodat, mert egy ügyes, intelligens, komoly felfogású szép lánynak tűnsz, korodhoz képest mindenképp (utolsó párom 23 volt, de fényévekre távol ál tőled pl...:) csak azért is írd le, hogy győződjek, meg hogy vannak még normális lányok, és kicsit győződjek meg, hogy majd lesz nekem is ilyen...(s tudjam is, hogy téged elszalasztalak...bánjam is...;)

Na álmodj királylány :)

22/N

2011. aug. 18. 06:34
 16/36 anonim ***** válasza:

Hogy mik fontosak nekem azt azt hiszem összefoglaltam. Ha találnék egy olyan embert, akinek a tulajdonságait összefoglaltam, akkor nagyon boldog lennék :)

Magamról pedig: Jelenleg egyetemi hallgató vagyok, nem olyan soká végzek, de magamat ismerve folytatom majd a tanulást (Msc, PhD).

Nagyon szeretek olvasni,filmet nézni is szerettem régen, de manapság már nem találok olyan filmeket, amik lekötnek, így egész nap a könyveket bújom. Leginkább krimit szeretek olvasni, de bevallom a Harry Pottert is imádom (ezzel nem büszkélkedem :D ). Nagyon szeretem az állatokat, még a pókoktól sem sikongatok. Főleg macskás vagyok, de tényleg mindent nagyon szeretek :)

Minden nagyzolás nélkül mondom,hogy jó humorérzékem van,mások tanúsították :) Nem riadok vissza az alpári humortól sem, szerintem annak is megvan a helye. A legjobbat a helyzeti poénokon tudok röhögni. Szégyellem is magam érte, mert nem igazán vicces,ha hasraesik valaki, de én nem bírom ki röhögés nélkül :D

Szóval nagyon vidám vagyok. Szórakozni is szeretek, de alkoholt én nem szoktam inni, nem azért, mert nem szeretem, hanem mert egyszerűen nem bírom. Más magába önthet akármennyit, én meg már alszok, mire más kezdene belejönni :D

Amit írtál magadról, a külsővel kapcsolatban: Nem számít :) Igazából nekem mindegy, hogy ki hogy néz ki, tényleg ez érdekel a legkevésbé. Egyedül a magasság és a haj az, amiből nem engedek, de a többi számomra lényegtelen. Hiszem azt,hogy az intelligencia tesz vonzóvá. Rengeteg elsőre látásra borzalmasan csúnya embert ismertem már meg, akiről kiderült, nagyon okos. Onnantól én gyönyörűnek láttam, szóval nálam a külső nem igen játszik. A mackósságot azért szeretem, mert nem vagyok az a törékeny típus :D Édesanyám szerint arányosan telt vagyok, szerintem rám férne pár óra Rubint Réka :D

Az én szemem is kék,nem az a tipikus világoskék, inkább sötétebb szürkés kék, de nézték már zöldes kéknek is. A hajam pedig hosszú, szőkés. A lapockám alá ér, (a diplomaosztóig biztosan nem vágatom le, de utána is nagyon sajnálnám, szeretem, hogy ilyen hosszú).

Ja és az öltözködésre nem tértem ki.

Nem szeretem a mai divatot, szerintem egy nő nőies legyen, ne villantós ruhákban járjon. Rosszul vagyok azoktól a ruháktól, amikben egy csepp elegancia sincs, meg ezektől az egyforma pamut topoktól.

Nos hát hirtelen más nem jut eszembe :)

2011. aug. 18. 11:33
 17/36 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy írtál :) Fenntartom, hogy tényleg sokkal éretteb vagy a korosztályodnál, tisztelet a kivétel ott is persze. Örömmel olvastam, hogy vidám vagy, az nagyon jó, én is igyekszem amikor csak lehet. Valaki majd jól jár veled, te leszel a főnyeremény, nekem meg van egy kis remény, hogy tényleg vannak még normális felfogású lányok. Nekem sem számít vagy jelent nagyon sokat a külső, de számít mindenképp, mert abból lehet majd építkezni, első benyomás után. Barátságnál viszont nem számít egyáltalán. Kapcsolatnál meg én úgyis olyanokban is látok szépet, különlegeset akiben más lehet nem, fontos a kisugárzás, hogy a lány volágítsn a sötétben :D...s nekem fontos a természetesség, természetesen.

Szép napot királylány :)

2011. aug. 18. 12:38
 18/36 anonim ***** válasza:

Neked is:)

Hidd el sok ilyen nő van, mint én, csak a többségük láthatatlan, mert szürke, de ez az ő baja. Ha egy mosolyt sem képes az arcára erőltetni, akkor ne csodálkozzon.

Külföldön talán még nagyobb eséllyel találsz ilyen lányokat:)

Sok sikert :):)

2011. aug. 18. 12:43
 19/36 anonim ***** válasza:
A külföld az nem tőled nyugatra van, csak azért mondom...kletebbre...és milyen lány a gyakoribb, aki szürke...? :)
2011. aug. 18. 13:06
 20/36 anonim ***** válasza:

Nem, inkább vidámabbakat.

Az én tapasztalatom Németországra és Ausztriára korlátozódik :) Ott én úgy láttam alapvetően vidámabbak az emberek. Gondolom a jobb gazdasági élet eredményezi a kevesebb stresszhatást és ezért láttam őket vidám, boldog embereknek, de alapvetően majdnem mindenkit mosolyogni láttam.

Melyik országban élsz? :)

2011. aug. 18. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!