Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány teljesen idióta?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel MSN-en beszélgettem, kb 10 kilóméterre lakik, bármikor tudnék vele talizni. Már meg is volt beszélve a találkozó, és egyszer csak látom hogy van pasija. Eddig minden oké. A csávó egy full nyom*rék, kinézetre is, meg minden más alapján. Megkérdeztem a lánytól, hogy hol lakik a srác? Erre a lány válasza az volt hogy "miért nyomozol utána???????". Az a kérdés, hogy hol lakik, már nyomozásnak számít? :|2011. aug. 14. 19:33
1/12 anonim válasza:
Hagy a csajt, tök hülye. Egy ribi.
2/12 anonim válasza:
nem ez egy támadó válasz volt. -> legjobb védekezés a támadás!
21/L
3/12 anonim válasza:
Nem, de hülye a csaj. Nem azért, mert a sráccal jár, az jó és szép, de a kérdésedre adott válasza alapján az. Sztem hagyd a pi.csába. :)
5/12 anonim válasza:
Szerintem meg te vagy az idióta.Miért fáj az neked hogy a csaj egy szerencsétlen sráccal jár?Tán ő már nem ember mert "full nyom*rék"?
Elég nagy tapló lehetsz...
6/12 anonim válasza:
Mosk kivel akarsz járni?A csajjal vagy a csávóval?Mit kérdezgetsz ilyen fas*ságokat?Nyomulj rá a nőre ha tetszik és szerezd meg!A nyomi meg majd elkullog szépen;-)
7/12 anonim válasza:
te vagy az idióta, hogy ilyen lánnyal foglalkozol akinek pasija van..
8/12 anonim válasza:
ma 19:46-nak
Szerintem ez volt a legnagyobb fa*zság amit írhattál!
9/12 anonim válasza:
úgy értettem hogy ilyennel, ráadásul van pasija is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!