Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha a lány msnen teljesen passzív? 19/F
Figyelt kérdés
Egy lány kezdeményezett nálam. Tetszem neki. Ennek hatására én felvettem msnre, mondom beszélgetünk..... de minden alkalommal nagyon, nagyon passzív. Elmondása alapján azért mert utálja az msn-t, nem szeret ott senkivel sem beszélgetni, személytelen szerinte. Elmondása alapján beszédes de élőben. Bár nem tudom, hogy akkor így hogy fogjuk egymást megismerni, mindenesetre találkozni akar velem. Én nem tudom mit tegyek mert nem akarok ülni mint egy kuka2011. febr. 13. 20:42
1/7 Moszuke válasza:
mikrofonra és webcamra fel! ts, skype, ventri, vagy akár msn-n át:) hajrá.
de igen.. inkább személyesen kéne:)
2/7 anonim válasza:
Normális. Találkozz vele, sokkal jobb úgy ismerkedni! Én is passzív szoktam lenni msnen, tudatosan. Ez olyan mint pl megnézni vkinek az adatlapját... inkább meséljen magáról, mondja el, én emellet vagyok :) 21F
3/7 anonim válasza:
Több esze van, mint neked az biztos. Ha neked virtuális nő kell, akkor keresgélj a 14évesek között, azoknak nagyon megy az msnezés, csak aztán élőben kukák.
4/7 anonim válasza:
ennek inkább örülnöd kéne h nem msn-en akar megismerni hanem személyesen.lehet h a barátnőivel szeret msn-ezni de te más vagy.téged szeélyesen szeretne megismerni és ez így van rendjén.nyugi ha már megismertétek egymást valamennyire és összejöttetek akkor msn-en is kicsit aktyvabb lesz.ő kezdeményezett ő akar megismerni,ez egy jó jel szerintem.ne kombinálj.
5/7 anonim válasza:
Miért ülnél ott mint egy kuka? Pont hogy te lennél az aktív fél, ha ő passzív. De ha nem az akkor meg mindketten azok lennétek.
6/7 anonim válasza:
a legjobb barátnőm utálja az msn-t, képtelenség vele normálisan kommunikálni rajta. élőben meg a legjobb, legviccesebb partner.
7/7 anonim válasza:
hagyd a pics*ába, szarik a fejedre, ha nem így lenne írna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!