Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg a lányt hogy járna a velem? (légyszives olvasd el a további szöveget és úgy adj választ)
14 éves vagyok és van egy lány akivel már csókolóztunk is nem is egyszer a szájrapuszi az meg szokásos. És valahogy soha nem tudom megkérdezni hogy járna-e velem.
(tudom hogy pocsék a helyes írásom)
Tanulj. Tanulj. Tanulj.
Hidd el a nők csak kiszivják az életed. Inkább tanulj, és vidd valamire az életbe, és ne a lányok után rohangálj.
Ezt én mondom...
nos hát tudom, hogy furi lesz meg minden, de nekem ( hasonló korban és lány vagyok) az esne jól ha egy séta során, vagy hát szóval nem az amit néhányan csinálnak, hogy beszélni szeretnék veled, aztán úgy odavágják. Szóval nem pont arra gondolok, hogy mond meg neki: Szeretlek! meg ezt nehéz is, hanem azt hogy szeretsz vele lenni, meg jó vele sétálni/beszélgetni
és szerintem magától értetődő így is hogy jártok, meg ettől is az lesz, de ha zavar hogy így nincs mondva akkor vmi olyasmit mondj hogy továbbra is együttleszünk , igaz, nem tom az az igazság hogy ez rohadt nehéz xD de a lányok (vagyis normálisok, gondolom a tiéd az) szóval nem fognak kiröhögni ha nem a megfelelő szavakat használod, hanem úgyis meghatódnak meg ilyesmik (: és szorítok ;)
Köszi majd megpróbálom:)
Aki meg csak azértjön hogy elküldjöntanulni nem kell!!
Van nekem egy jó anyám és egy másik jó apám ők megteszik!! Szóval tanulni ne küldjel mert van aki gondoskodjon rólam ilyen téren...
Szia!
A legfontosabb, ne félj, én is paráztam, de megkérdeztem tőle. :)
Mégpedig így:
Van kedved egy kapcsolathoz?:)
Ha azt írja, hogy igen, akkor már csak egy kérdés van hátra, ez még pedig az, hogy:
Lehetek a barátod? Vagy pedig:
Leszel a barátnőm?:)
Ez a két fajta kérdés a legjobb, szerintem, visszafogott, de mégis lázbajönnek tőle a lányok. :)))
Nekem igent mondott...Járunk..:) (L)
Sok sikert neked is. :) ;)
Hali!
00:17-es vagyok.
Ha viszont van bátorságod hozzá, akkor vidd el egy jó helyre és ott kérdezd meg tőle. Jobban passzol.:)))
Pl.:egy étterem(beválik :P), vízpart valahol, naplemente valahol. :)
Na, tényleg hali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!