Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kérdezzem meg a lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg a lányt hogy járna a velem? (légyszives olvasd el a további szöveget és úgy adj választ)

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és van egy lány akivel már csókolóztunk is nem is egyszer a szájrapuszi az meg szokásos. És valahogy soha nem tudom megkérdezni hogy járna-e velem.

(tudom hogy pocsék a helyes írásom)

2009. ápr. 12. 21:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nem tul rossz a helyes-irasod :) kulonben eleg csicska dolog megkerdezni azt hogy "jarunk", de mondjuk pont azt kerdezed, hogy-hogy lehetne mashogy. Szerintem mar jartok ha csokolztatok (smaroltatok is?). Ja meg ha nem szoktatok csokolozni csak egyszer volt akkor kerdezd meg tole hogy o hogy szeretne...
2009. ápr. 12. 21:12
 2/17 A kérdező kommentje:

Pont ezért nem tudom meg kérdezni mert az sehogy se hangzik hogy járjunk vagy valami ilyesmi. Nem egyszer volt a tavaszi szünet előtt 2 nappal smároltunk utoljára.

Ő is mondta már h szeret és sokszor oda is bújik hozzám szónélkül:)

2009. ápr. 12. 21:20
 3/17 A kérdező kommentje:
Ja és kössz hogy írtál. Első kommentnek azt vártam h kb ezt írja valaki (tiszta nyomorék vagy gyerek ha ennyit nem tudsz megcsinálni)
2009. ápr. 12. 21:22
 4/17 anonim ***** válasza:

Ugyan, nem olyan szemetek itt az emberek :)

amúgy meg ha sokszor odabújik hozzád , meg smároltok akkor szerintem elég 1értelmű :)

2009. ápr. 12. 21:35
 5/17 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget.
2009. ápr. 12. 21:41
 6/17 anonim ***** válasza:

Nézd. :D Szerintem ti már jártok. :)

Legközelebb, ha találkoztok, szó nélkül fogd meg a kezét, és úgy induljatok el valamerre. :) Feltételezem szoktatok sétálni. :)

Hívd el valahova, akár egy kiállításra, akár egy koncertre, akár egy sporteseményre, bárhova. :) Tégy úgy, mint ha tényleg járnátok. :D Ezt nem szokás megbeszélni ;) (23/L)

Ja, és a "pocsék helyesírás"-hoz csak annyit, hogy ennél százszorta vannak rosszabbak is, és még csak nem is zavartatják magukat. :) De akkor így felhatalmazva érzem magam, hogy kijavítsam ;)

"Hogy kérdezzem meg a lányt, hogy járna -e velem? (Légy szíves, és olvasd el a további szöveget, és úgy adj választ!) 14 éves vagyok, és van egy lány, akivel már csókolóztunk is, nem is egyszer. A szájrapuszi (ezt aláhúzza, de én is egybe írnám) meg szokásos. És valahogy soha nem tudom megkérdezni, hogy járna -e velem. (Tudom, hogy pocsék a helyesírásom.)" - a két fő hiba: a vesszők hiánya, és az "-e" kérdőszó, amit külön írunk, kötőjellel. :D Bocsi, ha kukacos vagyok. :)

2009. ápr. 12. 23:06
 7/17 anonim ***** válasza:
nálunk is vmi ilyesmi volt .. már nemnan emléxel mert 1 éve volt de vmi olyan volt h megkérdeztem hogy "akkor mi most ...." és befejezte hogy "hogy eggyüt vagyunk?..ez csak tőled függ... " stb vhogy igy volt ..ha ez segít:)
2009. ápr. 13. 12:57
 8/17 anonim ***** válasza:

1. Én csak azzal csókolózom, akivel már járok. Úgy látom ma az a divat, hogy fűvel-fával...

2. 14 évesen inkább a tanulással foglalkozz, pláne, hogy gondolom a csaj se több 14-nél...

2009. ápr. 13. 15:00
 9/17 A kérdező kommentje:

az utolsó kommentelőnek nagyon köszönöm.^^

Pontosan ilyan Balf*sz ok miatt nem akartam írni mert úgy is csak teszik az agyukat. És engem nem érdekel ha valaki felnőtt ha kell elküldöm őket is oda ha igazam van és ismetlenként besleszol az életembe. én segítséget kértem nem egy faszparasztot aki csak mondja a magáét.:)

2009. ápr. 13. 15:30
 10/17 anonim ***** válasza:
ne legyünk már ilyen okosak ...pff.nem arról kérte ki a véleményünket h szerintünk csajozzon e vagy tanuljon ..áhh nemértem az ilyen embereket . mértkell minenbe beleszólni , ráadásul ez a "inkább a tanuláson járjon az eszed" szöveg már annyira fárasztó sablonszöveg hogy uhh..-.-
2009. ápr. 13. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!