Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg a lányt hogy járna a velem? (légyszives olvasd el a további szöveget és úgy adj választ)
14 éves vagyok és van egy lány akivel már csókolóztunk is nem is egyszer a szájrapuszi az meg szokásos. És valahogy soha nem tudom megkérdezni hogy járna-e velem.
(tudom hogy pocsék a helyes írásom)
Pont ezért nem tudom meg kérdezni mert az sehogy se hangzik hogy járjunk vagy valami ilyesmi. Nem egyszer volt a tavaszi szünet előtt 2 nappal smároltunk utoljára.
Ő is mondta már h szeret és sokszor oda is bújik hozzám szónélkül:)
Ugyan, nem olyan szemetek itt az emberek :)
amúgy meg ha sokszor odabújik hozzád , meg smároltok akkor szerintem elég 1értelmű :)
Nézd. :D Szerintem ti már jártok. :)
Legközelebb, ha találkoztok, szó nélkül fogd meg a kezét, és úgy induljatok el valamerre. :) Feltételezem szoktatok sétálni. :)
Hívd el valahova, akár egy kiállításra, akár egy koncertre, akár egy sporteseményre, bárhova. :) Tégy úgy, mint ha tényleg járnátok. :D Ezt nem szokás megbeszélni ;) (23/L)
Ja, és a "pocsék helyesírás"-hoz csak annyit, hogy ennél százszorta vannak rosszabbak is, és még csak nem is zavartatják magukat. :) De akkor így felhatalmazva érzem magam, hogy kijavítsam ;)
"Hogy kérdezzem meg a lányt, hogy járna -e velem? (Légy szíves, és olvasd el a további szöveget, és úgy adj választ!) 14 éves vagyok, és van egy lány, akivel már csókolóztunk is, nem is egyszer. A szájrapuszi (ezt aláhúzza, de én is egybe írnám) meg szokásos. És valahogy soha nem tudom megkérdezni, hogy járna -e velem. (Tudom, hogy pocsék a helyesírásom.)" - a két fő hiba: a vesszők hiánya, és az "-e" kérdőszó, amit külön írunk, kötőjellel. :D Bocsi, ha kukacos vagyok. :)
1. Én csak azzal csókolózom, akivel már járok. Úgy látom ma az a divat, hogy fűvel-fával...
2. 14 évesen inkább a tanulással foglalkozz, pláne, hogy gondolom a csaj se több 14-nél...
az utolsó kommentelőnek nagyon köszönöm.^^
Pontosan ilyan Balf*sz ok miatt nem akartam írni mert úgy is csak teszik az agyukat. És engem nem érdekel ha valaki felnőtt ha kell elküldöm őket is oda ha igazam van és ismetlenként besleszol az életembe. én segítséget kértem nem egy faszparasztot aki csak mondja a magáét.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!