Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, titeket mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket mennyire zavar egy lányon a problémás arcbőr?

Figyelt kérdés
Nekem a homlokomon szoktak lenni pattanások, meg néha az államon, és engem nagyon zavar. Nem azért van, mert nem teszek semmit, ötvenfajta arckrémmel, lemosóval, tonikkal és maszkkal kezelem minden nap, de attól még nem tökéletes... Nagyon sokat aggódom emiatt, és le szoktam sminkelni nappalra.
2011. aug. 11. 10:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

kozmetikus szétbassza ar acod. bőrgyógyász meg sem éri

egyértelmű hogy alapozó!

2011. aug. 11. 11:12
 12/22 A kérdező kommentje:
Járok kozmetikushoz, ő adja ezeket a krémeket, amik ilyen gyógynövényekből vannak. A lemosó szappan is, meg a tonik is gyógynövényes! Nem alapozót, meg ilyen sminkeket használok, hanem egy speicális fedő krémet, ami lefedi a bőrhibákat, mint az alapozó, viszont nem tömíti el a pórusokat, és még ápolja is a bőrt. Tudom, h a smink árt, tapasztaltam is, rögtön abbahagytam.
2011. aug. 11. 11:20
 13/22 anonim ***** válasza:
A természetgyógyász tuti siker. Tud adni olyan étrendet is ami elmulasztja kivülről krémet ad, belülről meg étrendet. Nekem ma már egy ragyám sincs, mitesszerem sem, pedig bőven volt elhiheted! Mindig utáltam magam miattuk, nem mentem sehová elzártam magam az emberektől. Pedig végig ott volt a megoldás. Barátnőmnek pikkelysömöre volt, nagyon csúnya, még a haját is és neki is eltűntette a természetgyógyász. A diéta lényege, hogy ne egyél egyáltalán fehérkenyeret, tejterméket és édességet. Bővebben Perricone diéta.
2011. aug. 11. 11:28
 14/22 anonim ***** válasza:
És az sem mindegy milyen gyakran mosod az arcod. Nem szabad minden nap, sőt kifejezetten káros ha naponta kétszer. Nem szabad túltisztitani. Minden második nap elég a sima hidegviz. Bőrradir hetente egyszer, és a holttengeri sós fürdő hetente egyszer. (nem drága), a pakolás kéthetente is elég. És most jöjjön a döbbenet: a bőröm nem csak a diétától szép, hanem attól is hogy nem kenek rá semmit: csak hidegvizzel mosom meg reggel és este, semmi mással. Hétvégén természetes alapú bőrradir és rózsaolajjal kenem be vékonyan, hogy hidratáljam hetente egyszer. Mióta vizzel mosom, semmi sem jön ki, persze ehhez kellett a diéta is.
2011. aug. 11. 11:33
 15/22 anonim ***** válasza:

kozmetikus szétbassza ar acod. bőrgyógyász meg sem éri

egyértelmű hogy alapozó!

te is jó hülye vagy. az alapozó lényegében lóf@szt sem segít rajta, csak elfedi h ne legyen feltűnő....

2011. aug. 11. 12:36
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de nem hiszem, h kibírnám ezt a diétát... Tejtermékeket szoktam enni, meg az fontos a csontoknak, de ilyen zsíros kajákat soahsem eszem, nem bírja a gyomrom, anyukám nagyon zsírmentesen főz :D Mekibe meg ilyen helyekre ritkán járok, akkor is alig eszem valamit, max egy fagyit. Én nem hiszek az ilyen diétákban, mármint biztos jók, de ha éhes vagyok, akkor nem érdekel :D Sok gyümölcsöt, zöldséget is eszem.
2011. aug. 11. 14:10
 17/22 A kérdező kommentje:
Ja, és a KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK, LÉGYSZI!!!!
2011. aug. 11. 14:11
 18/22 anonim válasza:
Nálam az első ami fontos egy lány külsejében, hogy az arca szép legyen.
2011. aug. 11. 14:12
 19/22 anonim ***** válasza:
nálam is az arc a legfontosabb hogy szép legyen de ha egyszer szép az arca akkor 1-2 pattanás miatt nem fogom rondának tartani, tehát ha szép akkor a problémás bőröd miatt nem fognak rád ujjal mutogatni, főleg ha kezeled az meg bőven jó, nyugi csak folytasd amit csinálsz és nem lesz baj.
2011. aug. 11. 21:34
 20/22 anonim ***** válasza:
Én ugyan lány vagyok, de hasonló problémákkal küszködöm mint te. Régebben én is rengeteget rágódtam ezen.. Az első igazából szerintem az, hogy fogadd el hogy te ilyen vagy. Szerintem a legtöbb fiú képes elfogadni, hogy egy kicsit problémásabb az arcbőröd. Igazán nem ezen múlik. Hidd el, én tapasztalom is nap mint nap. Aki meg nem képes átsiklani efelett, az úgyse szeretne sohasem igazán, mert fennakad ilyen kis problémákon. Amúgy lehet kapni egy nagyon hatásos arclemosót, meg bőrdoki tud feliratni még egy másik 'kenőcsöt', ami nekem rengeteget segített. Ha gondolod, írj privit.:)
2011. aug. 11. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!