Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most mit jelent? O. O

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Danee502 kérdése:

Ez most mit jelent? O. O

Figyelt kérdés

Sziasztok...

Nos, megkérdeztem egy lányt (még régebben.) hogy eljönne-e velem fagyizni valamikor. A válasza igen volt.. Azonban csak multhét előtti hét lett volna jó neki, nekem azonban nem, mert külföldre mentem... Nemrég hazajöttem, megkérdeztem tőle, hogy akkor elmehetünk-e, most a válasza egy "odahányt" "felőlem" volt a válasza... Ez mit jelentene? Nem is akar -már- eljönni velem fagyizni? (Randi lenne végülis...)

Válaszokat köszi. :)

2011. aug. 8. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit. Valószínűleg, talán elmegy.
2011. aug. 8. 19:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem.. De mostanában (velem?) elég flegma lett... Majd elhívom akkor. :) Köszi. :)
2011. aug. 8. 19:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Azt, hogy lassú vagy.
2011. aug. 8. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Erre azt válaszoltam volna hogy "Ha nem akarsz akkor nem jössz."
2011. aug. 8. 19:13
 5/11 anonim ***** válasza:
nyald meg a makkom és mond hogy sz*ros a cs*csöd!!
2011. aug. 8. 19:17
 6/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszát... -.-' Remélem megdögölsz. :)

Első válaszolónak köszönöm a válaszát (tényleg).

2.-ét nem értettem, harmadikével pedig valahogy egyetértek...

2. hogy érted, hogy lassú vagyok?

u.i: könyörgöm, mi a francért kell ilyen nyomorék válaszokat adni? (lásd utolsó.. -.-)

2011. aug. 8. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Kérdezö ne légy ilyen naív... Csak akkor mond valaki olyat, hogy "felölem" amikor igazából semmi kedve hozzá, de nem akar bunkón elutasítani...

Szerintem biztosan nem akar veled menni..

2011. aug. 8. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nekem tetszik valaki, aznapra hívom meg, esetleg egy-két nappal későbbre. Nem hetekkel később. Csodálod, hogy lelohadt a leányzó lelkesedése?
2011. aug. 8. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
amíg nem ad egyértelmű elutasító választ, addig csak hívogasd nyugodtan.
2011. aug. 8. 20:18
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem ne hívogasd addig,amíg nem ad egyértelmű elutasító választ..olyan idegesítő és gáz,amikor valakit nem lehet nem bunkón lerázni
2011. aug. 8. 20:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!