Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha olyan lánnyal randizok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan lánnyal randizok, akinek van barátja, szóbahozhatom-e?

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan milyen a kapcsolatuk, de harmadik féltől azt hallottam, hogy mosolyszünetben vannak. Távkapcsolatról van szó (miskolciak vagyunk, a lány barátja pedig Pesten tanul). Nyilván nem fogom a randit ezzel kezdeni, de ha mondjuk ha elcsattan az első csók, akkor rákérdezzek, hogy most mi van? Előnye, hogy letisztázom a helyzetet, hátránya, hogy eszébe jutottam a barátját, és talán elbizonytalanodik. Ja, ő 23 én 25 éves vagyok.
2009. ápr. 10. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem alapból furcsa olyan lánnyal randizni akinek van barátja.. de ha már itt tartotok, szerintem megkérdezheted, mert csak van jogod tudni.. sok sikert. :)
2009. ápr. 10. 15:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyet értek az első válaszolóval. Miért akarsz egy kapcsolatban lévő lánnyal randizni? Nem zavar, hogy "megcsalja" veled a barátját? Annyi lány van...miért a foglalt kell? Miért olyan kell, akinek lehet, hogy nem is kellesz? 25 évesen lehetnél komolyabb felfogású.
2009. ápr. 10. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Végülis csak a legrondább dolog mások kapcsolatába bepofátlankodni... Szabad nő nincs az Országban?:)

1 hónap múlva meg teheted fel a kérdést, hogy miért ment vissza a barátnőm a régihez? Az hogy mosolyszünet van, nem azt jelenti, hogy szabad a placc...

Hátránya még lehet az, hogy a pasija megkeres, és szétkloffolja a fejed...

23/F

2009. ápr. 10. 16:49
 4/7 escrogar ***** válasza:
hívd is el egy randira...
2009. ápr. 10. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A lány is tisztában van azzal hogy a randi az tényleg randi nem csak egy baráti beszélgetés, fagyizás ilyesmi? A nők szívesen barátkoznak, és nem feltétlenül van más szándékuk eleinte. Egyébként teljesen barátilag is megkérdezheted, hogy mi van a barátjával, milyen a kapcsolatuk. Ha végighallgatod a mondandóját, tényleg elmesélheti neked, hogy van-e gondja azzal a kapcsolattal, vagy jól megvannak, és akkor te is tudod mi a helyzet. Ha kibeszélheti magát, biztos megkönnyebbül és jól fog esni neki hogy meghallgatod. De ne csak erről szóljon a találkozó, aztán legyen más közös témátok.

Ha viszont tud arról hogy a randi az nem csak barátkozós találkozás, akkor lehet hogy el kell merengened azon, hogy veled is megteheti ugyanezt később. De ne ítélkezz amíg nem látsz tisztán.

30/L

2009. ápr. 10. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:
minek?hogy mindketten rosszul érezzétek magatokat?semmi értelme!ha a lánynak van barátja és randizik mással úgy is ribanc!!!varrd le és ne foglalkozz mással!komolyat meg ne akarjál tőle!!melleted is másokkal fog randizgatni!!*
2009. ápr. 10. 20:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazából ő hívott el engem.........úgyhogy most én se tudom, hogy mi van...
2009. ápr. 11. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!