Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki érettebbnek érzi magát a koránál az hogyan talál magának barátot/barátnőt? Én sokszor azt érzem h bárki akivel beszélek még nagyon gyerek hozzám képest, hiába idősebb. Más is van így ezzel? 16/L
Én félek attól, hogy ez a Te korodban lehetetlen. Meg az enyémben is. És nem, az érettség nem azt jelenti, hogy lenézem a másikat, mert "én érett vagyok te meg nem bibibiííí". Ez egyszerűen mentalitás kérdése. Én azért tartom koromnál érettebbnek magam, mert nem jövök össze napo, hetek alatt csak úgy valakivel, nem az ilyen sz*aros valóságsók alkotják a beszédtémáimat, nem piálok, dohányzok csak azért mert "menő", nem követek semmilyen divatőrületet mert épp "menő" és ilyesmik. Ennek az az eredménye, hogy nem találok egy intelligens, jóravaló, kedves lányt aki még tetszene is és értelmes dolgokról el lehetne Vele beszélgetni. Félek, hogy egyedül maradok életem végéig. :(
20F
sok ismerősöm van, közülük 2 emberrel beszélek bizalmasabban. "rendelkezem" egy barátnővel, jobban nála nem is kívánhatnék. barátom is van, lassan 2 éve már, a kapcsolatunk kiegyensúlyozottan viharos (annyira viharos csak, hogy feltüzel, de szeretettel veszekszünk).
van egy blogom, egy plüsskacsám, rajztudásom, majdnem kimeríthetetlen fantáziám, céltudatosságom,
és végül a családom, akik megtanítottak bánni az emberekkel, akik nem olyanok, mint én.
bejött az élet.
és még csak 17 vagyok.
Lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!