Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki érettebbnek érzi magát a koránál az hogyan talál magának barátot/barátnőt? Én sokszor azt érzem h bárki akivel beszélek még nagyon gyerek hozzám képest, hiába idősebb. Más is van így ezzel? 16/L
Igen. Nincs is sok barátom... Akik meg ismernek, azok még kevesebben vannak...
13/F
Megcáfolni... Legfeljebb hibát, azt találhatsz benne. De tudod, vannak olyan dolgok, amikben ha nem bírsz egy szinten lenni a barátokkal, akkor nem ér semmit az egész... Nem kell másokban kritikát keresni, hidd el, benned is van olyan, ami igaz, és a szemedbe is tudnák mondani, de nem teszik. Fogadd el az embereket úgy, ahogy vannak. Néha nem lehet megérteni a másik embert, pedig elvileg egy fajból származunk...
Nem méltó partner kellene, hanem olyan, akivel olyan dolgokról is tudsz beszélni, amiről mással nem. És ez nem az ego miatt van, hanem mert a másik nem érti, nem érdekli, hogy te miről beszélsz...
Szerintem megtalálja a zsák a foltját magától, pár sor beszélgetésben,sőt már a tekintetekből elválik ki mit képvisel, úgy látom. Nálam fiatalabb korosztályban nagyon éles a különbség kb, egy réteg aki a jövőképében a tvben látott ingyenélést látja, a másik táborban pár évvel ezelőtti magunkat látom akinek el kell tűrnie a többit, és van némi saját véleménnyel,gondolattal felszerelkezve. nagyon elfog válni ez a különbség a későbbiekben,csak elég aggasztó a helyzet, tényleg.
ugyanúgy kell ismerkedni de felejtősre kell venni aki sehogy sem illik bele a képbe,mert csak bosszúságot okoz. Kiszűrődnek a felszínes kapcsolatok, bár kevesebb barátot eredményez.
Aki magát érettebbnek érzi a koránál, az általában csak így érzi, de nem érettebb valójában, csak más, elszigeteltebb, válogatósabb a baráti körét illetően.
Tizenévesen én is így voltam, azt éreztem, hogy érettebb vagyok, még most is ezt mondom, de nem tudom, hogy valóban érettebb vagy csak zárkózottabb és más voltam-e.
Nem baj, majd összerendeződik minden az életedben, találsz embereket, akik megfelelnek neked.
Ne add lejjebb az igényeidet és ne akarj másokhoz hasonlítani, minden rendben van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!