Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak nyáron a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak nyáron a normális srácok?

Figyelt kérdés
Mivel töltik a napjaikat?Hol lehet őket megtalálni? :D 19/L
2011. aug. 6. 22:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Tesco! Tényleg ott, mert már néhány megkérdezték itt van e akit a tesconál láttak. Nagyon ajánlom a tescot:) Gazdaságos;)
2011. aug. 6. 22:24
 12/27 anonim ***** válasza:
kétségtele hogy nyári melón otthon is sokat vannak meg persze edzés ami alat lehet konditerem de pld én edzeni otthon szoktam:D
2011. aug. 6. 22:26
 13/27 anonim ***** válasza:
hát most itthon, napközben meg ki tudja, amerre dolgom van
2011. aug. 6. 22:26
 14/27 anonim ***** válasza:
22:26 62%kos vagyok még de amugy meg ugyse itt fogol bepasizni meg ne is itti nkább a valóságban mert ott elsőre tudod hogy külsőre okés belsőre meg megitéled.....
2011. aug. 6. 22:28
 15/27 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy itt akarok bepasizni?:)
2011. aug. 6. 22:30
 16/27 twinky ***** válasza:
Akkor irj ram, es megbeszeljuk, hol tudnal bepasizni. ;)
2011. aug. 6. 22:33
 17/27 anonim ***** válasza:
Tőzsdéken.
2011. aug. 6. 22:33
 18/27 anonim ***** válasza:
Persze holnap kilépek az utcára és átváltozok mint egy kaméleonXD Perverzből normálissá vagy fordítvaXD A földön bárhol lehet normális embert találni. Mondhatnám akkor te se vagy egy normális lány, mert itt írogatsz. Egy hűtlen liba vagy te is akkor:) Ez így nevetséges:D Ha én nem vagyok normális akkor ti? Szerintem ez így gyerekes gondolkodás. Bárhol meglehet találni akár itt vagy nem, de bárhol lehet csak nyitottnak kell lenni és figyelmesnek meg okosnak.
2011. aug. 6. 22:37
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha nem itt raknád fel a kérdést, akkor nem itt akarnál bepasizni:)
2011. aug. 6. 22:38
 20/27 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy ez jön le a kérdésemből, pedig nem ez a célom. Csupán szeretném tudni, hogy hova lenne érdemes elmenni mostanában. Tapasztalatok stb...
2011. aug. 6. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!