Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek menjek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek menjek el ma egyedül a ZP-be?

Figyelt kérdés
vagy az egyedül kószáló fiukat teljesen levegönek nézitek, ha annyira nem nagy szám ficko?
2011. aug. 6. 19:06
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
és dögös, szép csaj vagy?
2011. aug. 6. 21:40
 32/35 anonim válasza:

"...abba a koliba, amiröl a legtöbb zp-s tinipcsa... "

te mit oltogatod itt a jó népet?? akk téll ne menj le ha ennyire lenézel mindenkit, meg ha csak zavar a "gyerekek ricsajozása" ha meg szerinted is szánalmas egyedül buliba menni akkor minek foglalja itt ez a kérdés a helyet?? Arról meg senki sem tehet h nem vagy olyan szépfiú, ha kicsit érettebb lennél felfognád h a csajok többsége kisugárzás alapján ítél, nem kell ahhoz feltétlen Adonisznak lenned, még a tinipcsák körében sem (néhány kivétel azért van)

2011. aug. 6. 21:43
 33/35 anonim ***** válasza:

ma 21:40

Ezt nem nekem kell eldöntenem... Sokan mondják, hogy szép vagyok, csak zárkózott. :]

2011. aug. 6. 21:45
 34/35 anonim ***** válasza:

Én meg írtóra társasági ember vagyok,csak a barátaim nagy része nem ér rá,mert vagy külföldön van gyakran,vagy messze lakik(velük eljárok amikor ráérünk és jólérezzük magunkat bárhol),a maradékban meg csalódok.Van olyan akivel azért nem megyek,mert tudom,hogy minden második hapsival leáll smárolni,én meg inkább beszélgetni és ismerkedni megyek,vagy csak jólérezni magam.Tehát én szívesen elmegyek egyedül is :) Lehet leszánalmasozni,de én nekivágok vígan egyedül is.

N

2011. aug. 6. 23:43
 35/35 anonim ***** válasza:
Painis Cupcake te vagy az? Már megint sajnáltatod magad? :D
2011. aug. 8. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!