Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek menjek el ma egyedül a ZP-be?
Figyelt kérdés
vagy az egyedül kószáló fiukat teljesen levegönek nézitek, ha annyira nem nagy szám ficko?2011. aug. 6. 19:06
12/35 anonim válasza:
"nem félelmetes hanem szánalmas! azt tükrözi hogy nincsenek barátaid akikkel bulizni tudnál ami meg elég nevetséges"
Miért szánalmas idióta? Most ha valaki egyedül van, nem érnek rá a haverjai, akkor maradjon otthon, mert az ilyen kis gyökerek lenézik? Inkább az a szánalmas, hogy valaki önálló akarat nélkül birkaként követi a többi idiótát és oda megy, ahová mondják neki.
13/35 A kérdező kommentje:
jaj felesleges a védelem, mert igazuk van+ ökör iszik magába'
2011. aug. 6. 20:02
14/35 anonim válasza:
Baromság, menj le nyugodtan. Szard le, mit gondolnak mások. Csajozni egyébként is egyedül az igazi. :D
15/35 A kérdező kommentje:
peeeeersze...de amugy én is röhögök a kis kamikáze csávokákra, akik csak ugy kovájognak össze vissza egyedül.télleg szánalmas.
2011. aug. 6. 20:09
16/35 A kérdező kommentje:
ha pl lemegy egy nagyon szép srác, és beáll egyik sarokba egyedül, és ott álldogál és csak mosolyog, akkor megbámulják a lányok, és oda is mennek hozzá.
2011. aug. 6. 20:10
17/35 anonim válasza:
Lehet nekem is egyedül kéne menni bulizni... :D
18/35 A kérdező kommentje:
ja, tudom, csak annyi sok barátod van (a külsöd miatt), hogy nem tudod le se rázni öket, meg ha bemész valami helyer, ott mindig van ismerös...sajnállak
2011. aug. 6. 20:24
19/35 anonim válasza:
jaj, ne idegeskedj már, én is gépész vagyok, ott lakok mint te, én is tudom, hogy ott nem könnyű. Menjél le, de ne idegeskedj ilyeneken. Próbálj meg kicsit lazább lenni, meg az ott ácsorgó csajokhoz odamenni, de nem muszáj a legjobb csajokhoz rögtön, csak úgy simán beszélgetni, bármiről ami eszedbe jut. Sokkal jobb, mmintha "letámadnád" őket. A hülyékkel meg nem kell foglalkozni, te értelmesebb vagy náluk.
20/35 anonim válasza:
Nem kóvályogni kell, hanem egyszerűen jól érezni magad és a többi már jön magától. De azt csinálsz, amihez kedved van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!