Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek menjek el ma egyedül a ZP-be?
Figyelt kérdés
vagy az egyedül kószáló fiukat teljesen levegönek nézitek, ha annyira nem nagy szám ficko?2011. aug. 6. 19:06
21/35 A kérdező kommentje:
egyedül?
2011. aug. 6. 20:33
22/35 A kérdező kommentje:
egyszer elmentem a gödörhöz egyedül, de hát kicsit se voltam szánalmas.
2011. aug. 6. 20:34
23/35 anonim válasza:
ma 20:24
a 20:23-as vagyok... ha ezt nekem írtad félreértettél, komolyan mondtam :D mondjuk én nem szeretek egyedül menni sehová, főleg nem este, lányként nem is a legbiztonságosabb :] mondjuk mindegy, most amúgy se mennék sehová
24/35 A kérdező kommentje:
mindegy, de gondolom minden nyáron van egy heted amikor mindennap totál vagy.nekem ez nem adatott meg.
2011. aug. 6. 21:02
25/35 anonim válasza:
nem éppen :D amúgy nem vagyok az a típus, aki úgy bulizik, hogy hányásig issza magát... és ritkán is járok el, szóval nem talált :D
26/35 A kérdező kommentje:
a riktán az manapság mit jelent? hetente? én iskolaidöben örülök, ha havonta eljutok vlahova
2011. aug. 6. 21:05
27/35 anonim válasza:
ööö hát pár havonta beülök 1-2 ismerősömmel valahová, ahol iszogatunk meg beszélgetünk, meg ilyenek... tavaly nyáron voltam zp-ben, előtte meg olyan "buli buliban" 17 évesen voltam szilveszterkor, most 20 vagyok :D
28/35 anonim válasza:
ja, azt kihagytam hogy voltam egy 3 napos fesztiválon, de fesztiválozni sem megyek minden évben... és nem, ott sem rúgtam be :D
29/35 A kérdező kommentje:
mondtam én...a lányoknak könnyü
2011. aug. 6. 21:29
30/35 anonim válasza:
Most ezt nem igazán értem miért mondod.. Épp azt mondom, hogy alig járok el itthonról. Nyáron kétszer voltam el valahol. Amúgy egy kezemen meg tudom számolni hány olyan ember van, akivel el szoktam menni valahová, és még marad is ujjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!