Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbb tini csaj ribanc?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb tini csaj ribanc?

Figyelt kérdés

Tegnap randiztam egy 15 éves lánnyal akivel nagyon jól elvoltunk ő is jól érezte magát és csók is volt. Erre most nézem facebookon hogy összejött valami pasival és ki is írta hogy mennyire hiányzik neki...

17/f

2011. aug. 6. 18:29
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

véleményem szerint igen,a legtöbben azok.de persze nem mindegyik ;) én sem :D

16/L

2011. aug. 9. 11:49
 32/40 anonim ***** válasza:
NEM
2011. aug. 9. 12:42
 33/40 anonim ***** válasza:
nem? mi se voltunK
2011. aug. 9. 13:19
 34/40 anonim ***** válasza:
azok
2011. aug. 9. 14:17
 35/40 anonim ***** válasza:
azért vanak kivételek, de alapjában véve ők anyibaan különböznek, hogy előb szakitanak és csak utána kurnak mással
2011. aug. 9. 14:19
 36/40 anonim ***** válasza:
Félévig együttvoltunk, félévig, és előtte is normálisnak ismertem meg, de kavart a hátam mögött észrevétlenül. Nagyon jól csinálta a a fél évig megjátszást. Válaszoom az hogy IGEN, a legtöbb AZ!
2011. aug. 9. 17:51
 37/40 anonim ***** válasza:

Lol... szinte mindenkinek volt 1-2 rossz élménye és akkor már mind az?!

Meg szerintem a pasiknál sem ártana szétnézni... ha minden hétvégén mással fekszik le... Istenem.

Ha egy csaj... Büdös Nagy K...

Ezt hívják ítéletnek...

Én állítom, hogy nem minden csaj az. Sajnos egyre többen, de van akikbe szorult még tartás. Pl. belém is.

Nekem is volt pár kellemetlen élményem, valamint nap, mint nap érnek a sz "ostromok, hogy jó lennék egy körre, jó a testem, stb..."

Na az ilyentől hányingerem van, de nem írok le minden pasit rögtön... Bízok még abban, hogy van aki megbecsüli a másikat.

18/L

2011. szept. 19. 21:44
 38/40 anonim ***** válasza:

az*

(előző)

2011. szept. 19. 21:45
 39/40 anonim ***** válasza:
igen
2013. márc. 29. 16:59
 40/40 anonim válasza:
Én se vagyok az és a barátnőim sem. Jó mondjuk akik nem ribik ilyen korban azokat a lányokat kiközösítik csak azért mert nem sminkeljük magunkat már rondák vagyunk stb stb. Emiatt persze hogy nincs önbizalmunk. Nem barátkozom olyan lányokkal, hányingerem van tőlük. És egyébként nem vagyunk csúnyák sem, és nem sminkeljük agyon magunkat. 15/L
2018. febr. 15. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!