Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb tini csaj ribanc?
Tegnap randiztam egy 15 éves lánnyal akivel nagyon jól elvoltunk ő is jól érezte magát és csók is volt. Erre most nézem facebookon hogy összejött valami pasival és ki is írta hogy mennyire hiányzik neki...
17/f
NEM
Én se voltam ilyen soha. Ez most oylan dolog, hogy lányok akikeket megbántottak a többség azt állítja minden pasi szemét.
Na ez rád is volnatkozik?
Szóval nem minden tini lány ilyen és nem minden pasi szemét.Csak valszeg nem jó helyen kerestél vagy nem jó lányt találtál. De hidd el rengeteg időd van még normális lányt találni. Én már elmúltam tini,de az én haveri körömben a lányok 80-90%-a normális és rendes volt
Szia!
Lényegében sajnos igen, persze akadnak kivételek.
(fili)
02:33 Gátlásos vagy azt írod, és a buliban 5 perc után már egy ismeretlennel is csókolózol, de te nem csalod meg a barátod.Na az Isten óvjon az ilyen kis ribiktől és 15 éves. Frankón "nevelt" muterod. Ezekben a csajokban már nincs női tartás az nyomkodja a testüket aki éri. Számomra az igazi nőnek tartása van a testét értéknek tartja amit csak azzal oszt meg aki megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!