Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb tini csaj ribanc?
Tegnap randiztam egy 15 éves lánnyal akivel nagyon jól elvoltunk ő is jól érezte magát és csók is volt. Erre most nézem facebookon hogy összejött valami pasival és ki is írta hogy mennyire hiányzik neki...
17/f
nem éppen,van egy jópár lány barátom és 1általán nem azok..
15/f vok szval..
Mert nem jártál még velük.. :D
A 30asokkal is egyet értek.
A legtöbb tini pasi szex éhes majom?
A kérdésed kb. ezzel ér fel, kedves Kérdező!
Akit kifogtál az éppen az, de kérlek ne általánosíts. Vannak lányok, akik igen is gátlásosak, normálisak.
Én is ilyen vagyok. Egyszerre csak egy sráccal kavarok, mert tisztelem annyira másikat. Nem csalom meg, stb... De ha úgy adódik, akkor egy buliban nem visszakozom 5 perc ismertség után egy csóktól. Személy szerint az ilyen bulis eseményeknek számomra nem sok jelentősége, de ennél többet nem engedek!
De pl. barátnőm nálam is gátlásosabb, nála szó szerint meg kell küzdeni egy csókért. Sajnos nem magától ilyen, egy szomorú dolog áll a háttérben, de csodálom érte, amiért ennyire tartja magát.
Szóval nem, nem mind az!
Ahogy a csajok is, ti pasik is barátként skatulyázzátok be a rendes csajokat... és a ribancokat választjátok bnőnek. A többség legalább is.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-06 20:13
Cáfolnék! Nem minden rendes tini csaj ilyen!
Én pl. 50kg vagyok, 167cm, elöl-hátul kerek. Nőies. Minden pasi ismerősöm megjegyezte már, hogy jól nézek ki. Nem vagyok egoista, de átlagos szépségnek tartom magam. És rajtam kívül rengeteg hasonló csaj szaladgál, aki rendes és külsőre is kívánatos lehet egy férfi számára!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!