Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meg tud valaha is bocsátani, és megbízni bennem újra?
Figyelt kérdés
Annyira egy ostoba liba vagyok... eltaszítottam magamtól azt a fiút, aki borzalmasan fontos számomra és nem tudom elképzelni, hogy nélküle éljem a mindennapjaim. Szóval egy 18 éves lány vagyok, 3hónapja ismerem a srácot, és több mint 1 hónapja kezdtünk el ismerkedni..Hihetetlen a mentalitása, és egyáltalán nem olyan mint a mai srácok többsége.. Minden nagyon jól alakult, habár pár dologban különbözünk, de ez eddig nem volt probléma. Sokat találkoztunk is, csókok is történtek, egyszóval pazarul éreztük magunk egymással. Ám amilyen a női büszkeség, én egy másik vasat is tartottam a tűzben, fogalmam sincs miért, és hogy lehettem ekkora idióta..Ez a másik srác is megfogott,de közel sem úgy, mint az előző, viszont az előzőért küzdeni kell, nem is kicsit, ezért azt hiszem megijedtem,hogy nem tudok megfelelni neki és a másikat választottam, én hülye... A legrosszabb döntés,amit csak hozhattam... Tegnap elmentem hozzá, hogy tisztázzuk az egészet, mert egy buliban látott meg a másikkal, és még én voltam olyan hülye,hogy azt mondtam neki a kapcsolat elején,hogy legyünk egymással őszinték, és pontosan én csináltam meg azt, aimt nem kellett volna.. óriásit csalódott bennnem, bár nem haragszik rám.. Azt mondta bármikor ha szükségem van rá, keressem meg nyugodtan.. fogalmam sincs miért csináltam ekkora baromságot, tegnap nagyon sokat gondolkodtam, és rájöttem,hogy egyáltalán nincs is szükségem a másik gyerekre, hanem csakis egyedül Rá, és hogy ezek után eláshatom magam jó mélyre, mert sosem tud majd megbízni bennem.. A tettemre nincs mentség, egyszerűen csak bepánikoltam, hogy mi van ha nem vagyok neki elég.. A másik sráccal lerendeztem a dolgokat, elmondtam neki,hogy nem akarom hitegetni és nem akarok játszani vele, neki egy határozott lány kell, nem én, és remélem megfogja találni a boldogságot. De ugyanúgy most itt állok, és nézek magam elé,hogy mit tehetnék, hogy visszakapjam Őt... :( Arra gondoltam,hogy fogom és leírok mindent egy levélben, hogy mit érzek és mit gondolok Róla. Nem, nem e-mail, vagy facebook, hanem igazi kézzel írott levélre gondoltam, amit elküldök neki. Bárki más, aki volt ilyen helyzetben, mit tudtok még tanácsolni? :( Nem akarok megalázkodni, nekem is van büszkeségem, de borzasztóan fontos számomra mindenféle szempontból. Őt akarom csakis egyedül Őt.2011. aug. 6. 12:01
21/22 anonim válasza:
Nagyon szorítok neked, nekem is valami ilyesféle volt, ne feledd: a remény hal meg utoljára! Ha van egy kis esze a srácnak, meglátja majd, mit veszíthet! És ne aggódj, az idő elmossa a rosszat mindíg, ha most nem is, de később minden jó lesz! -tapasztalat- Sok sikert!!!!
22/22 anonim válasza:
Hát 20:28, hidd el hogy lehet haragudni valakire akit szeretsz ha atvag rendesen.:) Tudom mert en is voltam hasonlo, csak durvabb helyzetben hat ev utan. En akkor nem haragszom valakire aki ilyet tesz velem, ha nem igazan erdekel az illeto. De embere valogatja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!