Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meg tud valaha is bocsátani, és megbízni bennem újra?
hogy ne csak a pozitív rózsaszín ködös válaszok legyenek:
ha nálam valaki eljátssza a bizalmam, akkor azt soha nem fogja visszaszerezni, akármit is csinál, innentől hiába szeretem/szerettem nem számít, akkor se tudok benne megbízni, volt aki évekig próbálkozott utána, hogy "visszaszerezzen", de nem sikerült neki...
sajnos ez van, szerintem a bizalom egy olyan dolog amit nem lehet visszaszerezni sehogy...
persze mások máshogy gondolkodnak, remélem, neked azért összejön a sráccal :))
25/F
Nos ezt már cseszheted!
Törődj bele ,hogy nem lesz soha már normális kapcsolatod a fiúval ,mert eljátszottad a bizalmát!Ezt már megváltoztatni nem tudod ,ha meg is győzöd a srácot akkor sokáig úgysem lesztek együtt és azt is problémásan!
Hibát követtél el!Viseld a következményeket!
Legközelebb már ne csinálj hülyeséget(Ne legyél ribi!)
15:29 es 18:24:
en is voltam hasonlo helyzetben es elhihetitek nekem, hogy ha tenyleg szeretsz valakit (bele vagy zugva), akkor nem tudsz ra haragudni. Attol meg fajhat rendesen, es bizony egy ilyen csalodas gyorsan megoli a megmaradt erzeseket. Ezert is irtam korabban a kerdezonek hogy ha akar meg valamit most cselekedjen. A bizalom visszaszerzesevel kapcsolatban egyetertek abban hogy ketseges a siker. Attol hogy valaki szerelmes meg nem hulye. De ha eleg elszant es kitarto a kerdezo, akkor erdemes megprobalni.
nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon sok erőt tudok belőlük meríteni,egyaránt pozitív és negatívakból is :)
köszönöm,hogy szorítotok nekem, az biztos, hogy küzdeni fogok Érte! holnap lesz a levél elküldve, aztán kiderül..
Nos ,úgy döntöttél ,hogy küzdeni akarsz.
Ne levelet írj!!!
Üljetek le és beszéljétek meg!
És ha kell akkor alázd is meg magad,ásd alá büszkeséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!