Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon meg tud valaha is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meg tud valaha is bocsátani, és megbízni bennem újra?

Figyelt kérdés
Annyira egy ostoba liba vagyok... eltaszítottam magamtól azt a fiút, aki borzalmasan fontos számomra és nem tudom elképzelni, hogy nélküle éljem a mindennapjaim. Szóval egy 18 éves lány vagyok, 3hónapja ismerem a srácot, és több mint 1 hónapja kezdtünk el ismerkedni..Hihetetlen a mentalitása, és egyáltalán nem olyan mint a mai srácok többsége.. Minden nagyon jól alakult, habár pár dologban különbözünk, de ez eddig nem volt probléma. Sokat találkoztunk is, csókok is történtek, egyszóval pazarul éreztük magunk egymással. Ám amilyen a női büszkeség, én egy másik vasat is tartottam a tűzben, fogalmam sincs miért, és hogy lehettem ekkora idióta..Ez a másik srác is megfogott,de közel sem úgy, mint az előző, viszont az előzőért küzdeni kell, nem is kicsit, ezért azt hiszem megijedtem,hogy nem tudok megfelelni neki és a másikat választottam, én hülye... A legrosszabb döntés,amit csak hozhattam... Tegnap elmentem hozzá, hogy tisztázzuk az egészet, mert egy buliban látott meg a másikkal, és még én voltam olyan hülye,hogy azt mondtam neki a kapcsolat elején,hogy legyünk egymással őszinték, és pontosan én csináltam meg azt, aimt nem kellett volna.. óriásit csalódott bennnem, bár nem haragszik rám.. Azt mondta bármikor ha szükségem van rá, keressem meg nyugodtan.. fogalmam sincs miért csináltam ekkora baromságot, tegnap nagyon sokat gondolkodtam, és rájöttem,hogy egyáltalán nincs is szükségem a másik gyerekre, hanem csakis egyedül Rá, és hogy ezek után eláshatom magam jó mélyre, mert sosem tud majd megbízni bennem.. A tettemre nincs mentség, egyszerűen csak bepánikoltam, hogy mi van ha nem vagyok neki elég.. A másik sráccal lerendeztem a dolgokat, elmondtam neki,hogy nem akarom hitegetni és nem akarok játszani vele, neki egy határozott lány kell, nem én, és remélem megfogja találni a boldogságot. De ugyanúgy most itt állok, és nézek magam elé,hogy mit tehetnék, hogy visszakapjam Őt... :( Arra gondoltam,hogy fogom és leírok mindent egy levélben, hogy mit érzek és mit gondolok Róla. Nem, nem e-mail, vagy facebook, hanem igazi kézzel írott levélre gondoltam, amit elküldök neki. Bárki más, aki volt ilyen helyzetben, mit tudtok még tanácsolni? :( Nem akarok megalázkodni, nekem is van büszkeségem, de borzasztóan fontos számomra mindenféle szempontból. Őt akarom csakis egyedül Őt.
2011. aug. 6. 12:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Írd meg a levelet, de azzal nem értek egyet, hogy azért nem haragszik mert szeret. Ha szeretne szerintem haragudna, mert fájna neki. Így megbocsájtani sem tud, mivel nem haragszik. Nehéz ügy. Az hogy csalódott benned sokkal "durvább" mint ha haragudna. Félre ne érts, ettől még szerethet:) Csak ez a csalódás dolog... Ez ellen már sajnos nagyon nehéz mit tenni. Ha leírtál neki mindent amit itt nekünk, talán ad még egy esélyt, de lásd be, honnan tudhatja a jövőben hogy te már bízol magadban eléggé, és nem fogsz megint mással kavircolni amikor újra és újra azt hiszed hogy nem vagy elég jó neki. Nem fogod többé ezt hinni ha újra kezditek? Ugy hogy de:) Közben próbáld meg rendbe tenni az önbecsülésed, és ne az állítólagos büszkeségeddel takarózz amikor te hibáztál. Megérdemli hogy egy pár kört fussál érte ezek után. Akkor hol volt a büszkeséged amikor megszegted az adott szavad? A büszkeség szó nem összekeverendő a gőggel. Én drukkolok neked azért:)
2011. aug. 8. 15:29
 12/22 anonim ***** válasza:

hogy ne csak a pozitív rózsaszín ködös válaszok legyenek:

ha nálam valaki eljátssza a bizalmam, akkor azt soha nem fogja visszaszerezni, akármit is csinál, innentől hiába szeretem/szerettem nem számít, akkor se tudok benne megbízni, volt aki évekig próbálkozott utána, hogy "visszaszerezzen", de nem sikerült neki...

sajnos ez van, szerintem a bizalom egy olyan dolog amit nem lehet visszaszerezni sehogy...

persze mások máshogy gondolkodnak, remélem, neked azért összejön a sráccal :))

25/F

2011. aug. 8. 16:15
 13/22 anonim ***** válasza:

Nos ezt már cseszheted!

Törődj bele ,hogy nem lesz soha már normális kapcsolatod a fiúval ,mert eljátszottad a bizalmát!Ezt már megváltoztatni nem tudod ,ha meg is győzöd a srácot akkor sokáig úgysem lesztek együtt és azt is problémásan!

Hibát követtél el!Viseld a következményeket!

Legközelebb már ne csinálj hülyeséget(Ne legyél ribi!)

2011. aug. 8. 17:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem is sántít, hogy nem haragszik, én a hejébe nagyon mérges lettem volna.. Én is éreztem már úgy, hogy nem vagyok elég jó a páromnak, de én ezt megbeszéltem vele, az sokkal jobb, mint két vasat tartani a tűzbe. Legközelebb légy őszinte inkább és beszéld meg a pároddal ha ilyen van. Ha nállam valaki elveszti a bizalmát, annak énse tudok megbocsátani, hiába is szeretnék. Remélem azért sikerül neked, majd írj hogy hogy alakult :)
2011. aug. 8. 18:24
 15/22 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném, hogy megbízni se tudok már abba aki elveszti a bizalmam.
2011. aug. 8. 18:25
 16/22 anonim ***** válasza:

15:29 es 18:24:

en is voltam hasonlo helyzetben es elhihetitek nekem, hogy ha tenyleg szeretsz valakit (bele vagy zugva), akkor nem tudsz ra haragudni. Attol meg fajhat rendesen, es bizony egy ilyen csalodas gyorsan megoli a megmaradt erzeseket. Ezert is irtam korabban a kerdezonek hogy ha akar meg valamit most cselekedjen. A bizalom visszaszerzesevel kapcsolatban egyetertek abban hogy ketseges a siker. Attol hogy valaki szerelmes meg nem hulye. De ha eleg elszant es kitarto a kerdezo, akkor erdemes megprobalni.

2011. aug. 8. 20:28
 17/22 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon sok erőt tudok belőlük meríteni,egyaránt pozitív és negatívakból is :)

köszönöm,hogy szorítotok nekem, az biztos, hogy küzdeni fogok Érte! holnap lesz a levél elküldve, aztán kiderül..

2011. aug. 8. 22:18
 18/22 anonim ***** válasza:
Hajra! Es ne add fel rogton ha a level utan nem pont ugy reagal ahogy szeretned.
2011. aug. 8. 22:32
 19/22 A kérdező kommentje:
nem is szándékozom, az tuti.. amíg látok rá reményt, igenis küzdeni fogok ! :)
2011. aug. 8. 22:36
 20/22 anonim ***** válasza:

Nos ,úgy döntöttél ,hogy küzdeni akarsz.

Ne levelet írj!!!

Üljetek le és beszéljétek meg!

És ha kell akkor alázd is meg magad,ásd alá büszkeséged!

2011. aug. 9. 05:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!