Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meg tud valaha is bocsátani, és megbízni bennem újra?
én nem tudnék megbízni benned 100%ig soha többé. sőt tovább viszem.. nem akarnék megbízni benned.
A spontán bizalom elsöprő erejű és te azt eljátszottad. most már csak holmi erőltetett kamu bizalmat érdemelhetsz ki, ami hébe-hóba meginog stb-stb jó esetben. (ergo ha a pasi szerelmes és vak és hülye egyben)
ezt a bizalom így meg úgy fontos dolgot én is lefektettem a kapcsolatom legelején és tartom is magam ehhez.
ez most olyan ha az ember nem tartja magát egy ilyen fontos dologhoz akkor p_csát csinál a szájából és onnantól kezdve bukta az egész.
a levél viszont aranyos ötlet viszont elkésett kicsit..,
de hajrá.
23f
Voltam mar hasonlo helyzetben csak ferfikent. Ha csalodott benned es nem tud haragudni az azt jelenti hogy meg szeret. De a bizalmat elvesztette, es ezt nagyon nehez vagy lehetetlen lesz ujraepiteni.
Oszinte lanynak tunsz, ezert segitek. Gondold vegig hogy mennyire fontos neked hogy visszaszerezd es mit vagy hajlando megtenni ezert. Nem lesz konnyu. Ha igazan akarod, akkor adj bele mindent, immel-ammal nem fog sikerulni. Es most kezdd el, mert minel tovabb varsz annal jobban eltavolodik toled es tul keso lesz. A masik, hogy kitartonak kell lenned, feltehetoleg nem fogja egybol viszonozni a kozeledesedet. Kivanom hogy sikeruljon.
Nehéz ügy.....
Nem értem a csajok miért választják sokszor a könnyebb utat és nem a jobbat.
Azért sok sikert ha komolyan gondolod hogy egy életen át szeretnéd ezt neki jóvátenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!