Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mennyire befolyásol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire befolyásol titeket, ha egy srác elég jól tud zongorázni?

Figyelt kérdés
De nem a komolyzenében hanem a könnyűzenében jártas, szóval nem Mozartot kell hallgatni hanem jazzt és slágerszámokat: Rihanna, Beyonce, Linkin Park, David Getta, Akon, Appologize, filmzenék, és higgyétek el, tudnám még sorolni :D
2011. aug. 6. 10:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

4-5 évesen a gyerek ne mondd már, hogy versenyszerűen akar sportolni, Chopint vagy jazzt akar zongorázni...

Ezeket az embereket mind a szüleik nyomják ebbe az irányba, irányítják őket, aztán persze lehet, hogy 100-ból egy meg is szereti és jó lesz benne, de ez nem az ő választásuk.

Ők a szüleik vágyait élik meg, a szülők versenyeznek egymással, hogy milyen jó a kislányuk/fiuk. Mint a gyerek szépségversenyeken is, számomra pont az a kategória.

Nem baj ez, csak ne akarják bemesélni mindenkinek, hogy a 2 éves gyerek magától akart hosszútávfutó, szépségversenyző vagy zongoraművész lenni.

Én az önálló személyiségeket szeretem :)

21/L

2011. aug. 6. 14:58
 22/29 anonim ***** válasza:
És honnan tudod, h 4-5 évesen kezdte? Arról nem is beszélve, h ennyi idősen ritka az önálló személyiség :P Később, ha nem tetszik neki, úgyis otthagyja, ha tetszik, akkor meg folytatja, és annál nagyobb előny, h korán kezdte.
2011. aug. 6. 15:05
 23/29 A kérdező kommentje:
ezúton közlöm mindenkivel, hogy senki sem erőltetett rám semmit, én akartam elkezdeni mikor első osztályos voltam, és semmi szűlők versenyzési vágya nem szerepelt ebben... évek óta nem járok zeneórákra, mert nem kell, itthon el szórakoztatom magam ezzel és kész...
2011. aug. 6. 16:38
 24/29 A kérdező kommentje:
mellesleg nem mindegy? hogy rám lett kicsi koromban erőltetve, vagy sem? Tudok zongorázni és kész
2011. aug. 6. 16:39
 25/29 anonim ***** válasza:
a szülő maximum észreveszi, h tehetséges a gyereke. a versenysportolók nagy része is úgy kerül képbe, h a mozgékony gyereket a szülei elvitték vmi sportra. ha meg a gyereknek nem tetszik, akk normális szülő nem is erőlteti tovább. én sem chopinnal kezdtem...
2011. aug. 6. 17:17
 26/29 A kérdező kommentje:
13:08-nak üzenem hogy azt a Linkin Park számot arról a videóról tanultam meg:D
2011. aug. 6. 17:32
 27/29 anonim ***** válasza:
Zongora noncs a szorakozohelyeken de szintetizátor van!!" :D
2011. aug. 6. 18:14
 28/29 anonim ***** válasza:
Én 6 évig zongoráztam, nekem bejönne de semmivel nem lenne több esélye nálam mint egy fiúnak aki nemtud (:
2011. aug. 6. 18:31
 29/29 anonim válasza:

sztem aranyos egy pasi ha tud zongorázni.

romantikus tud lenni ha zongorázik valamit a pasi a csajnak

az érzékiességre vall.

2011. aug. 9. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!