Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha randizgattok egy sráccal, befolyásol titeket a továbbiak alakításában az, hogy milyen autója van?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 15:11
1/11 anonim válasza:
ha szimpi a srác akkor mind1,h milyen kocsija van (na jó azért ne 20 éves lada legyen)
ha meg nem jön be lehet aztán ferrarija is akkor sem fog tetszeni
3/11 Timi: ) válasza:
uhh ez kemény..
Engem egyáltalán nem befolyásol,az sem bánom,ha nincs autója,akkor jön udvarolni busszal,vonattal,engem az nem érdekel mije van,csak szeressen!!!
23/L
4/11 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy van-e kocsija? Ha meg van egészségére.
19/L
5/11 anonim válasza:
Befolyásol! Azért neked is kellemesebb, ha egy merci hátsó ülésén b*sznak meg, mint ha az IFA platóján.
6/11 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy milyen.
Ha közel lakik az sem baj, ha nincs. Ha távolabb, akkor azért jó, ha van, mert könnyebb az utazás. De ha tetszik, szeretem, akkor így sem számít, hogy van-e vagy nincs autója.
7/11 anonim válasza:
Mindegy.
Az autó akkor jó, ha gurul és nem esik be rajta az eső. Nekem ennyi elég. Ha meg nincs neki, akkor meg van busz, vonat, láb.
8/11 anonim válasza:
Nem szponzort, hanem társat keresek randin... (gyengébbek kedvéért: nem számít)
9/11 anonim válasza:
én fiu bagyok és ez gyakran befolyásoló tényezö van egy 1985-ös honda jazz em (ami véletlenü autóritkaság) és van egy mitsubishi L200-asom ha az L200-al megyek akkor mindig tapadnak a nök ezért ha randira megyek mindig a kicsivel megyek mert nem akarom hogy a kocsim miatt kedveljen bárki is. 23/F
10/11 anonim válasza:
nekem mind1, hogy milyen a kocsi... a pasi legyen jó...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!